G4Media.ro

O tânără din Alba a devenit polițistă, după ce a câștigat în…

Sursa foto: Alba24

O tânără din Alba a devenit polițistă, după ce a câștigat în instanță dreptul de a studia / Inițial a fost exmatriculată nefiind considerată aptă medical / A depus jurământul la Școala de Agenți din Cluj

O tânără din județul Alba a depus jurământul pentru a deveni polițistă, după ce a învins sistemul care a încercat să o elimine din cauza unei boli, relatează Alba24.

Anamaria Buș a reușit să ajungă polițistă în ciuda faptului că fusese exmatriculată de la Școala de Agenți de Poliție din Cluj Napoca. Tânara fusese admisă în promoția 2018, dar din cauza unei boli la plămâni, a fost exmatriculată în anul 2019.

Conducerea Școlii de Poliție din Cluj Napoca a cerut avizul comisiei medico militare de la Spitalul Militar din Cluj, de unde a venit răspunsul că Anamaria nu este aptă medical pentru a continua cursurile.

A fost internată la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud, unde a urmat un tratament și în final s-a vindecat.

Deși medicii de la Aiud au declarat-o pe Anamaria vindecată, cei de la Școala de Poliție din Cluj Napoca nu au mai vrut să o reîncadreze ca elev.

Anamaria a dat în judecată instituția. Dosarul s-a judecat la Tribunalul Alba, instituție care i-a dat dreptate tinerei și a obligat instituția școlară să îi reevalueze situația medicală, iar la finalul săptămânii trecute a depus jurământul la Școala de Agenți din Cluj.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. @HUSH: La cum scrii, pe tine ar trebui să te OBLIGE să mergi la școală :))

  2. 🤣 nici n-ar avea voie să-i servească pe „cetățenii care fac abuzuri și care te umilesc …”!!!