G4Media.ro

O sumă foarte mare de bani a fost găsită în centrul unei…

O sumă foarte mare de bani a fost găsită în centrul unei comune din Iași / Zeci de locuitori au revendicat banii, dar adevăratul păgubaș încă n-a fost identificat

Situaţie mai puţin întâlnită într-o comună din judeţul Iaşi, după ce un localnic a găsit o sumă importantă de bani pe stradă şi a anunţat Poliţia, iar acum zeci de săteni vor să pună mâna pe mica avere, pretinzând că ei sunt păbugașii. Suma de bani este ţinută secretă de către autorităţi, până când se va afla cine este persoana care a pierdut banii, scrie Adevărul.ro

„Poliţiştii au fost sesizaţi de către un cetăţean în vârstă de 65 de ani că a găsit o sumă de bani în localitatea Mogoşeşti. Banii au fost lăsaţi în grija poliţiştilor şi se fac verificări pentru stabilirea identităţii persoanei care i-a pierdut. De asemenea, poliţiştii i-au transmis mulţumiri persoanei în cauză pentru simţul civic de care a dat dovadă”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Vestea care a ajuns în toată comuna i-a pus pe jar pe localnici, mulţi dintre ei sunând pentru a-şi încerca norocul. Ei vehiculează diferite sume pierdute, deşi declară că nu îşi amintesc unde ar fi rămas fără bani.

„Este o sumă foarte mare de bani, care a fost găsită în centrul comunei Mogoşeşti. Până în momentul de faţă nu am găsit proprietarul banilor, însă mai mulţi localnici s-au prezentat sau au sunat pentru a recupera banii, dar nimeni nu dă detalii despre suma pierdută. Cei mai mulţi au sunat că au pierdut o sumă de bani în urmă cu mai mult timp, dar nu ştiu nici data şi nici suma, dar cred că e posibil să fie cei găsiţi luni. Nu putem înapoia banii oricui spune că i-a pierdut, trebuie să ştie măcar suma exactă şi din acest motiv nu divulgăm identitatea celui care i-a găsit, pentru a nu fi presat sau influenţat în vreun fel, deoarece este singurul care ştie suma exactă”, a declarat primarul comunei Mogoşeşti, Rodica Popa.

Citește integral pe Adevărul.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. „zeci de săteni vor să pună mâna pe mica avere”
    Ce gunoaie de….moldoveni imputtiti!

  2. 😀😀 o fi avut cântare regele salam ..sau or fi cazut din sacoul moldoveanului ala..mare sef la psd..
    Vivat dambovița..si oltul.

  3. Sunt ai mei, ii vreau inapoi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.