G4Media.ro

O stradă din Galați se află în pericol de surpare din cauza…

O stradă din Galați se află în pericol de surpare din cauza unor probleme în subteran/ Transportul în comun a fost deviat

O stradă din Galaţi este în pericol de surpare, din cauza unor probleme în subteran, aşa că autorităţile au decis să elimine traficul autobuzelor din zonă.

”Primăria municipiului Galaţi informează că pe strada Oltului, pe tronsonul cuprins între str. Jiului şi Argeşului, pentru evitarea unui potenţial pericol de surpare, se impune de la această oră devierea autobuzelor care asigură Traseul 28. Astfel, autobuzele vor fi deviate de la intersectia str. Ghe. Asachi cu str. Prelungirea Brăilei pe str. Frunzei – str. Brăilei – str. Oţelarilor şi retur, cu respectarea sţatiilor de autobuz de pe aceasta rută”, a transmis, vineri, seară, Primăria Galaţi.

Instituţia reaminteşte că pe strada respectivă viteza maximă este de 30 km/h, iar limita de greutate este de 3,5 tone. Autobuzele, din cauza tonajului, au fost deviate.

”Pentru evitarea evenimentelor nedorite, recomandăm ferm respectarea limitei de viteză de 30km/h pe întreaga lungime a străzii Oltului. Situaţia este cauzată de faptul că părţi componente ale galeriei tehnice subterane nu mai prezintă siguranţă în exploatare şi implicit generează un potenţial risc în traficul de pe acel segment de drum”, au transmis autorităţile.

Autorităţile urmează să decidă cum va fi remediată situaţia.

sursa: News.ro, sursa foto: Pexels.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Acum cativa ani, exact pe aceiasi portiune , pur si simplu sa scufundat strada , de incapea tancul in caverna formata. Stau si ma intreb : cum s-au executat lucrarile de reabilitare si cine plateste pentru realizarea defectuasa a acestora???!!!…