G4Media.ro

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech, constând în 737.100 doze, ajunge…

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech, constând în 737.100 doze, ajunge în România

O nouă tranşă de vaccin de la compania Pfizer BioNTech, care constă în 737.100 doze, este adusă luni şi marţi în România, conform Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) împotriva COVID-19.

Potrivit sursei citate, vaccinurile vor fi livrate pe cale aeriană şi vor ajunge luni pe aeroportul din Otopeni, iar marţi pe aeroporturile din Cluj-Napoca şi Timişoara.

Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră. Vaccinurile sunt transportate în condiţii optime de siguranţă, în containere speciale, cu gheaţă carbonică şi folie etanşă.

Astfel, precizează CNCAV, procesul de vaccinare continuă atât în centrele din Bucureşti, cât şi din ţară, dozele fiind distribuite după cum urmează: Centrul Regional de Depozitare Braşov: 17.550 doze; Centrul Regional de Depozitare Cluj: 128.700 doze; Centrul Regional de Depozitare Craiova: 152.100 doze; Centrul Regional de Depozitare Constanţa: 117.000 doze; Centrul Regional de Depozitare Iaşi: 140.400 doze; Centrul Regional de Depozitare Timiş: 181.350 doze.

„Până la acest moment, ţara noastră a recepţionat 12.031.559 doze de vaccin produse de compania Pfizer, iar 7.724.045 au fost deja utilizate pentru imunizarea populaţiei. În centrele de vaccinare se vor utiliza atât doze recepţionate de România în tranşa curentă, cât şi în tranşele anterioare, pe baza solicitărilor transmise la Centrul Naţional şi centrele regionale de depozitare, prin direcţiile de sănătate publică judeţene şi cea a municipiului Bucureşti”, se menţionează în comunicat.

sursa foto: Twitter/ Biontech

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. Ursula 6 copii vine în România cu 700.000 de doze de Pfizer. Cu asa cozi la centrele de injectare eram îngrijorat ca se termina dozele și trebuie sa cerem bulgarilor.

  • Nici nu mă așteptam să nu apari! 😜🤣🤣🤣
   E o plăcere să te revedem! Mult mai palid decât iasoveanul din Racadau!!
   Pacat că te-ai făcut berbec…🤦🤦😱
   Ai schimbat și stilul, ca să semeni cu numele…
   Ți-au blocat contul de ” Barbu”?
   🤔 Muicoana își plânge in pumni că nu-l mai combați!
   Spor la BR, 2,5 marcă de sub Tâmpa!!

 2. Se pot plimba cu flota de masini pf..zer, toti ciumetii care-i tin ocupati pe eminentii dr romani!

  Nu mai poluati bai astia de la pfi..zer! Ne poluati orasele cu cazanele voastre pt un amarat de target!!! Vandutilor care sunteti!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.