G4Media.ro

O nouă funcție WhatsApp pentru iPhone și Android. ”View Once” permite trimiterea…

O nouă funcție WhatsApp pentru iPhone și Android. ”View Once” permite trimiterea de fotografii și videoclipuri care dispar după ce sunt vizualizate

WhatsApp permite trimiterea de fotografii și videoclipuri care pot fi vizualizate o singură dată de către destinatari. Noua modificare a început să fie disponibilă pentru utilizatorii de iPhone, marți.

La scurt timp după aceea, aplicația de mesagerie a anunțat că toți utilizatorii pot folosi funcția, inclusiv pentru cei care utilizează Android.

WhatsApp testează de ceva timp funcția „Vizualizează o dată” (View once) pentru a permite practic fotografiilor și videoclipurilor să dispară din chat după ce sunt vizualizate de destinatar.

Cu toate acestea, nu restricționează capturile de ecran.

După ce obține funcția View once din varianta nouă a aplicației, utilizatorul va putea activa dispariția fotografiei sau a videoclipului înainte de a o trimite contactelor sale, atingând noua pictogramă „1” care apare lângă bara de subtitrări.

Fotografiile și videoclipurile care sunt partajate utilizând funcția respectivă nu vor mai fi vizibile în chat, după ce destinatarul iese din vizualizare.

De asemenea, conținutul media nu va fi salvat în Foto sau în Galerie și nu se pot retransmite prin intermediul aplicației. Mai mult, fotografia sau videoclipul trimis folosind funcția vor expira și din chat dacă nu sunt deschise în 14 zile.

Sursă foto: Pexels

Sursă: gadgets.ndtv.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. RTFM: „Cu toate acestea, nu restricționează capturile de ecran.” (nici nu ar avea cum) deci fix pix „funcționalitatea” lui Țucărberg.

  Și totuși parcă că văd că mulți/multe o să se întrebe de unde li se trage popularitatea de pe p0rnhub… :)))))

  • Nici nu ar avea cum? Babaiatule, dai si cu sapa? Captura de ecran nu inseamna ca ii faci tu poza cu alt telefon. Exista destule aplicatii care nu iti permit captura de ecran (de ex. bancare, telegram si altele)

  • @Lucix
   Băbăiatule vorbești în pungă. Testează și apoi mai ia o gură de asfalt :)))))

  • @Lucix, e pierdere de vreme discuția cu băiatul care omoară plante:))

  • @Dan ai dreptate! Nu pricepi nimic și pace, dar măcar mă amuz copios pe seama ignoranților ca tine :)))))

 2. E bine; o sa le fie mult mai usor hackerilor sa culeaga doar continutul interesant, gata sortat, atunci cand are fb cate o “scurgere” din bazele de date 🙂

  • de acord. faptul ca nu mai poti vedea continutul ca si utilizator, nu inseamna ca nu s-a uitat bine de tot zukarberg la continut asa incat sa il tina minte pe vecie. tot ce spui pe whatsapp, facebook etc poate si va fi folosit impotriva ta.

  • Bre importanților, bre steluților, pupa-v-ar mamaia Bărbulea, de parcă Țuchi și hecării d-aia nu dorm ei noaptea că nu știu cât de mică o aveți voi! :)))))