G4Media.ro

O localitate din Serbia, invitație pentru români la Festivalul Baloanelor cu aer…

Sursa foto: Pixabay

O localitate din Serbia, invitație pentru români la Festivalul Baloanelor cu aer cald: ”Kikinda este deja o destinație de Family Trip pentru bănățeni și arădeni. Îi invităm în acest weekend în orașul nostru primitor”

Bănățenii sunt invitați în acest weekend la Kikinda, în Banatul sârbesc, unde are loc cea de-a două ediție a Festivalului Baloanelor cu aer cald. Ei se pot bucură de o experiență unică în viață: să admire fie din balon panorama orașului Kikinda și a împrejurimilor bănățene, sau de la sol, spectacolul înălțării baloanelor, anunță De Banat.

Evenimentul a început de vineri, însă și duminică mai sunt zeci de evenimente.

Zborurile cu balonul vor avea loc la primele ore ale dimineții, în jurul orelor 5:00-6:30, și ale serii, începând cu 19:00.

”Kikinda este deja o destinație de Family Trip pentru bănățeni și arădeni. Îi invităm în acest weekend în orașul nostru primitor, la Staro Jezero – Iazul Vechi, să admire spectacolul baloanelor cu aer cald. Intrarea este liberă, iar zborurile sunt oferite gratuit. Ne așteptăm să avem condiții favorabile de zbor, mai ales sâmbătă. Suntem cu ochii pe site-urile de vreme din cinci în cinci minute. Bucuroși să avem gosti din Banat sis a le fim gazde bune”, a declarat Jasmina Milankov, directorul Biroului de Turism din Kikinda.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Înainte să preluați articole de la publicații care nu verifică informațiile publicate, ar trebui să vă asigurați că nu sunt știri false. Ați pus pe drumuri mii de oameni din vestul țării. Nici vorbă de vreun eveniment și nicio urmă de balon în zona Ķikinda. Mă așteptam la mai mult profesionalism de la voi… Ați dat cu bâta-n baltă. Păcat. Încrederea se câștigă greu și se pierde repede.