G4Media.ro

O jucărie este oportunitatea de a îmbrăca într-un ambalaj prețios un mesaj…

O jucărie este oportunitatea de a îmbrăca într-un ambalaj prețios un mesaj adresat unui copil de a descoperi lumea (Parteneriat)

Oferte în magazinul Learngate

Construiți copilului vostru, pas cu pas, bucuria de a descoperi și învăța lucruri pentru că nu exisă un bun mai de preț decât cunoștințele.

Cu fiecare jucărie, copilul primește în spațiul extraordinar, care este imaginația sa, un set de informații care în timp îi pot orienta preferințele. Acordați jucăriilor și o valoare educațională și veți vedea beneficiile mai târziu.

Ne dorim să avem copii care să performeze, să-și descopere și cultive pasiunile. Fiecare jucărie pe care un copil o primește în copilărie este o șansă de a descoperi un domeniu care poate să-l atragă mai târziu. Fiecare jucărie este o oportunitate pentru părinte de a îmbrăca într-un ambalaj prețios un mesaj pentru copilul său de a descoperi lumea.

Deschideți interesul copiilor pentru robotică și descoperiri științifice, cu ofertele din magazinul Learngate:

Offroader Inventor Motorised cu 10 modele bonus (vârsta recomandată 9 ani+): gama Inventor Mechanics este concepută pentru a încuraja copiii să urmeze cariere STEM și să dezvolte abilități precum rezolvarea de probleme și gândirea critică.

Cu ajutorul acestui kit de construcție, copilul poate construi modele impresionante, care includ roți de înaltă precizie, mecanisme și suprafețe curbe cu fixare rapidă, învățând să gândească și să inoveze ca un inginer. Să construiești mașini nu înseamnă doar să pui piesele laolaltă; este vorba de a-ți folosi imaginația și cunoștințele pentru a crea ceva incredibil.

Produsul este adecvat pentru homeschooling.

Cumpără kitul Offroader Inventor Motorised, aflat în promoție, apăsând pe linkul de aici

Kitul STEM „Laboratorul Botanic” (vârsta recomandată 9 ani+) este conceput pentru a transmite copiilor cunoștințe legate de felul în care funcționează serele, fiind totodată un mod atractiv de a învăța despre ciclul de viață al plantelor. Cu acest set, copilul își construiește propriul laborator botanic, în care poate apoi descoperi secretele plantelor, poate face experimente uimitoare și, cine știe, poate fi chiar el cel care într-o zi va revoluționa tehnologiile verzi.

Jucăria vine însoțită de o broșură cu informații despre procesele de fotosinteză, respirație, transpirație, ciclul de viață a plantelor, tipuri de sere. Totodată, broșura include o serie de experimente pe care copilul le poate face acasă, exerciții și quizuri pentru a învăța despre viața plantelor.

Cumpără kitul „Laboratorul Botanic”, aflat în promoție, apăsând pe linkul de aici

 

Batmobile CircuitMess DIY STEM  (vârsta recomandată 7 ani+)

Kitul de construcție Batmobile CircuitMess DIY STEM oferă o experiență interactivă de asamblare, control și programare a celebrei mașini a supereroului Batman.

După asamblarea Batmobile-ului, copilul codează singur mișcările acestuia. Poate să-i mărească viteza, să-i coordoneze direcția și se bucură de efecte luminoase și sonore. Batmobile CircuitMess poate urmări o minge colorată oriunde merge și poate urmări instrucțiuni de pe cardurile incluse în cutie.

Kitul este conceput pentru a stimula creativitatea și gândirea logică, dezvoltând abilități tehnologice, de inginerie și coding într-un mod distractiv.

Cumpără kitul „CircuitMess DIY STEM”, aflat în promoție, apăsând pe linkul de aici

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează