G4Media.ro

O ieșeancă a primit 10.000 de euro, pentru că i-a fost fracturată…

Foto: Facebook / Nicușor Dan

O ieșeancă a primit 10.000 de euro, pentru că i-a fost fracturată mâna în urma unei frâne bruşte în autobuz / Dosarul se judecă la Curtea de Apel, după ce asiguratorul a considerat că suma oferită de judecători e prea mare

O ieșeancă și-a rupt mâna după ce un șofer de autobuz al Companiei de Transport Public a frânat brusc, iar femeia a dat în judecată societatea. A cerut despăgubiri materiale de 8.700 lei, dar și 300.000 de lei ca daune morale, însă judecătorii au considerat că 10 mii de euro sunt suficienți, relatează Ziarul de Iași.

Incidentul a avut loc în septembrie 2019. În urma frânei bruște puse de șoferul autobuzului în care se afla, M.T. a suferit o dublă fractură a antebrațului. A avut nevoie de aproape trei luni de îngrijiri medicale și de recuperare funcțională. În fața instanței, femeia a spus că înaintea accidentului era o persoană activă, cu activități în domeniul masajului, pe care acum nu le mai poate desfășura. În plus, a rămas cu fobii legate de deplasarea în autovehicule.

Magistrații au fost de acord că aceasta ar merita să primească pentru suferința sa 10 mii de euro.

„Despăgubirile acordate trebuie să păstreze un raport rezonabil de proporţionalitate cu dauna suferită, în scopul asigurării unei juste compensaţii a suferinţelor pe care le-au îndurat sau eventual mai trebuie să le îndure terţele persoane păgubite”, au precizat magistrații Judecătoriei.

Asiguratorul a făcut apel, iar dosarul a intrat pe rolul Curții de Apel, dezbaterile urmând să aibă loc la mijlocul lunii ianuarie a anului viitor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Cine este asiguratorul? Intreb pt un prieten care vrea sa le faca reclama

  2. Milionarii cu pensii speciale s-au îndurat de o victimă să îi dea măreaţa sumă de 10.000 de euro pentru un accident şi 3 luni de recuperare. Dar compania miliardară de asigurări şi-a adus aminte că „justiţia” preşoiască este preşul băncilor, multinaţionalelor, serviciilor, interlopilor etc Dacă poţi să mai faci 1000 de euro adăugaţi la miliardele de euro, de ce să nu declari apel? Doar bravii judecători ai ţării sunt fraţi de lojă cu avocaţii. Vorba aia:

    – Frate, frate, dar brânza-i pe bani!

  3. As paria ca avocatul care a introdus apelul costa mai mult de 10.000 euro.