G4Media.ro

O femeie de 98 de ani din Ucraina a mers aproape 10…

sursa foto: Telegram/ Căile Ferate Ucrainene via Pravda.com.ua

O femeie de 98 de ani din Ucraina a mers aproape 10 kilometri pe jos ca să iasă de sub ocupația rusă / A primit un certificat de onoare de conductor de tren, meseria ei timp de 40 de ani

O femeie de 98 de ani din Ucraina a mers aproape 10 kilometri pe jos ca să iasă de sub ocupația rusă, arată un reportaj Pravda. Ea a primit din partea ucrainenilor un certificat de onoare de conductor de tren, meseria pe care femeia a avut-o timp de 40 de ani.

Lidiia, în vârstă de 98 de ani, o femeie care a parcurs aproape 10 kilometri pentru a părăsi așezarea Ocheretyne, aflată sub ocupație rusă, pentru a ajunge pe teritoriul controlat de Ucraina, a primit acest certificat de onoare de conductor de tren ca simbol al curajului și devotamentului ei.

Femeia a fost conductor de tren pe ruta Donețk timp de 40 de ani.

În plus, femeia a primit un certificat de onoare din partea Ukrzaliznytsia ca șefă onorifică a trenului nr. 111/112, care obișnuia să circule de la Kiev la Avdiivka prin Ocheretyne, localitatea natală a Lidiiei.

Reprezentanții căii ferate i-au adus Lidiiei și un buchet de flori din partea nepotului ei. Bărbatul continuă tradiția familiei doar că în zborurile diplomatice.

„Ea visează sincer să se întoarcă. Acum doar cu trenul, urmând Forțele Armate ale Ucrainei!” a scris Ukrzaliznytsia.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...