G4Media.ro

O educatoare și o îngrijitoare de la o creșă din Alba Iulia,…

O educatoare și o îngrijitoare de la o creșă din Alba Iulia, acuzate că i-au agresat pe copii. Cele două au fost înregistrate de părinți: “Nu te mai suport deloc, nesimțitule”, “Când te-ai ridicat, cum te-am rezolvat”

O educatoare și o îngrijitoare de la o creșă din Alba Iulia sunt acuzate de părinți că i-ar fi lovit pe copii și că, drept pedeapsă, pe unii i-ar fi ținut singuri în baie, transmite Agerpres. Mama unuia dintre copii a pus în ghiozdanul acestuia un microfon, după ce a sesizat o schimbare în comportamentul băiețelului.

Educatoarea și îngrijitoarea au fost astfel înregistrate audio cum le spuneau copiilor: “Nu te mai suport deloc, nesimțitule”, “Eşti o puturoasă”, “De te ridici de pe saltea, te mănânc”, “Când te-ai ridicat, cum te-am rezolvat”, “Urâtul naibii”, “Prostule”, “Măgarul naibii”, “Zăpăcitule”, “Lasă piciorul jos, că o capeți”. Copiii ar fi fost şi bruscați, auzindu-se cum plâng, iar drept pedeapsă unii ar fi fost ținuți în baie, scrie agenția de presă citată.

 

 

Foto: Pexels.com

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. De la Sorina nicio veste?

  2. Din pacate boala sistemului este generalizata. Eu am pătit la fel dar nu am avut înregistrări. Mi-a povestit copilul. Trebuie monitorizate video si audio toate gradinitele.

  3. Idioatele dracului! Cine dracu vă angajează pe voi scursuri ale societatii! V-as pune pe străzi la măturat de nemernice proaste. Cine le angajează pe retardatele astea? Cine? Astfel de animale trebuie izolate intr-o pădure cu ursii. Acolo le e locul. Sau pe lângă deținuți. Să vadă cum e tratamentul alora. Proaste fără educatie si fără scoala angajate de niste prosti din nastere. Cresele si gradinitele comunismului. Ce-a mai rămas din ele. O mizerie, o scursura! Eu le-as băga la pușcărie. Să putrezeasca acolo!

  4. Par dialoguri asemanatoare cu cele din desenele animate, iar lucrul cu copiii de varste mici este destul de obositor. Mai rau este ca nu s-a tinut seama de asta cand s-a decis marirea varstei de pensionare: imaginati-va educatoare sau invatatoare de 55-63 de ani care trebuie sa se joace cu copiii , sa tina cu ei orele de educatie fizica sau sa le cante la ora de muzica.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.