G4Media.ro

O celebră prezentatoare transgender de pe YouTube va prezenta pe internet concursul…

O celebră prezentatoare transgender de pe YouTube va prezenta pe internet concursul Eurovision 2020

O vedetă olandeză a reţelelor de socializare, care a dezvăluit recent că este o persoană transgender, a anunţat luni că va prezenta pe internet următoarea ediţie a concursului Eurovision, care va avea loc în Olanda, informează AFP.

„Salutaţi-o pe prezentatoarea voastră de pe internet a concursului Eurovision 2020”, care va avea loc în luna mai la Rotterdam, a declarat Nikkie de Jager, cunoscută şi sub numele NikkieTutorials, într-o înregistrare video difuzată pe YouTube, platforma care a făcut-o cunoscută pe plan mondial graţie unor tutoriale dedicate artei machiajului.

Vedeta olandeză are peste 13 milioane de admiratori pe YouTube şi Instagram.

Nikkie de Jager, în vârstă de 25 de ani, a apărut în această înregistrare video alături de cântăreţul olandez Duncan Laurence, câştigătorul ediţiei de anul trecut a concursului Eurovision, desfăşurată în oraşul israelian Tel Aviv.

Nikkie de Jager va prezenta evenimentul prin intermediul conturilor Eurovision de pe reţelele de socializare şi de pe YouTube, au anunţat organizatorii.

Ea va avea apariţii şi pe micile ecrane în timpul semifinalelor şi finalei concursului şi va înregistra în prealabil seriale pe YouTube cu concurenţi din mai multe ţări participante.

Tutorialele despre machiaj realizate de Nikkie de Jager au făcut din ea una dintre cele mai renumite prezentatoare din acest domeniu. Ea a colaborat cu mai multe vedete americane, inclusiv cu starleta de reality-show Kim Kardashian şi cu cântăreţele Lady Gaga şi Katy Perry.

În ianuarie, Nikkie de Jager a dezvăluit că este o persoană transgender prin intermediul unei înregistrări video, care a fost vizionată de atunci de 32 de milioane de ori.

Foto: Nikkie de Jager / Sursa: Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

30 comentarii

  1. Se pare că acest concurs se transformă tot mai accentuat într-o ciorbă de transexuali, homosexuali și alte specii. De ce trebuie ca europa să promoveze asemenea boli mintale ca normalitate? Molimele și războaiele bat la ușă și noi ne comportăm ca în sodoma.

    • Tu ai senzatii la partea dorsala cand vezi documemtare cu bunicul Marx

    • @Nepriceputeanu, da, mă, dacă cineva nu e de acord cu deviațiile sexuale înseamnă că e „Hitler”. Prost te-o făcut mă-ta. Mai ești și homalău pe deasupra.

  2. Eurovisionul s-a transformat intr-o masinarie de propaganda pentru corectitudinea politica, o mizerie cruntă

    • Or fi băgat cablu și la peșteră, de se uită ăsta la Eurovision? Pe unde or fi dat gaura?:))))))))))))))))

    • Exact asta este. Un carnaval de propaganda neomarxista. Un ghiveci antiuman sponsorizat de organizatiile de extrema stanga ale lui Soros. Coruptia lui Soros ucide.

    • Numai pe papagalul Viktator nu l-a ”ucis”. L-a făcut un ”ghiveci antiuman” de 120 kg. În viu.

    • Și Soros comandă Eurovision din umbră, nu? În timp ce masonii sunt în juriu, sunt sigur.

  3. Deci , in concluzie acest duduie are cocosel sau bijboaca?

    • Încă un iubitor ascuns de ”cocoșel” care face pe spiritualul. Poate lua legătura oricând cu asistatul respawnat bad@=loser, că și pe ăla îi mănâncă ”bijboaca”:)))))))))))))))))

    • @Bad, ești în cele 10 minute în care vă dă drumu’ la net în Bălăceanca? 😀 😀 😀

    • Ha-ha. Hai că boarfa bad@=loser a revenit la glumele de martalog obosit care au consacrat-o ca mândră purtătoare de placă.

    • @Bad, ia uite, ai primit câteva minute suplimentare? Ai supt-o cui trebuie? 😀 😀 😀 Nebunaticule! Bă, numai la mine să nu te dai, că îți sparg mufa de rămâi cu un singur dinte în gură din cei doi pe care îi mai ai.

    • E clar, a furat placa de la un tovarăș ”comuist”, d-aia clănțăne. Tot cu ”suptul”, tot cu ”mufa”, ce să mai știe altceva un pârțar bătrân. E haios că se abține ce se abține și iar pune botul, zdreanța fleșcăită, îi place să și-o ia.

    • @Landser
      Ai dreptate! Ar putea fi o impostoare! 🙂 astia sunt in stare sa se declare orice ca sa mai castige un ban usor.
      „Au intinat nobilele idealuri ale transgenderismului” cum zicea ilici
      Sa iasa in piata publica si sa arate la lume!

  4. Da, eurovision s-a transformat intr-o oficina de bagat pe gat ideologia Identity Politics, grievance studies si restul de cacaturi.
    Dar prinvind-o pe simpatica domnisoara, o femeie in toata regula, nu observa nimeni ce isteata a fost ea, si ce bine s-a orientat….ca s-a folosit de eticheta grupului celui mai la moda in prezent, trans, ca sa fac un pas mare in cariera ei.
    De pe youtube, direct pe scena la eurovision.
    Important in viata asta e sa identifici grupul cu cele mai multe puncte la capitolul oprimati, si apoi calea ti-e deschisa.

    • D-aia s-or fi ”orientat” tu-doreii ”isteți” la ”conservați”? Bine că ”nu observa nimeni”.

  5. Degenerati si bolnavi mental.
    Asta e neo marxismul si leftismul.

    • Așa este. Toți rasiștii și soviniștii ”degenerati si bolnavi mintal” se dau drept ” conserve” de dreapta deși sunt niște extremiști ”marxiști” sadea.

  6. Minunat, minunat, o veste cu adevarat buna si plina de optimism. Cum sa nu exalti de bucurie la asa ceva? Oameni rai si inapoiati ce sunteti voi…

    • E mai greu ”să exalți” când crapă fierea. Și ”de bucurie” și ”de” ce s-o mai putea ”exalta”. Iar celor ”buni și avansați” care sunt ”minunat” de pricepuți la ipocrizie încât le iese de zici că-i ”cu adevărat”, le e cel mai acru.

  7. Foarte bine.Susțin!

  8. Vad multi pe aici cu mentalitate de Ditrau dar care care vor nivel de trai ca-n Amsterdam. Nu se poate. Asa ca ori va mutati in Ditrau, ori acceptati ca doi sau doua sa faca ce vor in dormitor sau sa se tina de mana pe strada.

    • Spiritele mari resping dogmele si exceleaza in medii care apreciaza valoarea dar si libertatile individuale (inclusiv de natura sexuala), fireste cu respectarea libertatilor si drepturilor altora (eu cred ca bunele moravuri sunt relative). Pana cand nu va avea loc o revolutie(renastere?) a mentalitatii sa nu ne miram ca suntem pe ultimele locuri la aproape toate capitolele in Europa si intre celelalte state civilizate.
      Nu merge mentalitate ca la Dridu/Las Fierbinti (sic!) dar autostrazi/mori de vant/baraje/etc ca in Olanda.

    • @Sticla

      Bah, nu vorbeam cu tine! Credeam ca s-a inteles. Sa sugi coada de maimuta! Si s-o pupi si in fund!

  9. cand spui zici transgender parca e ceva rau! voi nu stiti ca asa este eurovisionul! doar 90% din acei oameni de la eurovision sunt gay lesbiene transexuale transexuali bisexuali bisexuale etc asadar eurovision este un concurs lgbt bdsm! ca vrei sa accepti sau nu! asta este! dar asta-i adevarul!

    • Nu e asta, dar sunt multi prosti care se uita si platesc in speranta ca, interpretul lor preferat va castiga. Trebuie sa ii trezim si noi pe cati de multi putem la realitate, cum putem. Sincer imi este indiferent ce promoveaza, dar macar sa faca reclama corespunzatoare, gen: concursul minoritatilor. Si cand platesti acolo, sau trimiti sms sa scrie. Acum poti sa votezi cel mai neprivilegiat umanoid/a de aici ( ca sa nu discriminam ), il avem aici pe acest gay, black, transexual, cu o singura nuca, si marlan de 3 cm. Chiar daca dai bani sa votezi pe altul, cu mai multe puncte privilegiu, e posibil sa iasa tot el din cauza de: juriu. Cam asa ar trebui sa fie, nu, voteaza cu banii tai cel mai bun artist, desi juriul o sa aleaga cel mai putin privilegiat individ, pt ca suntem buni la suflet.

  10. i-as intreba eu pe global records! daca as avea posibilitatea! de ce ma rog ne-a trimis noua vocile astea adica roxen diana v sau cezar guna! cand putea sa ne trimita pe alina eremia! stii ce mult inseamna asta pentru noi! enorm! alina eremia transmite emotie energie vitalitate! etc! orice vrei tu! dar pentru ea nu a avut ochi nimeni! pacat! iar am fost pacaliti! daca e pe asa! le doresc celor de la global records! calatorie sprancenata! ca degeaba esti tu cea mai mare casa de discuri! daca tu ne trimiti pe cine! roxen! diana v! cezar guna! ba nebunilor ca acusi sar la gatul vostru ma!

  11. eu de ce am zis spus domne ca o voiam pe alina eremia! are experienta eurovision! la nivelul juniori! ea a adus un loc maret atunci! locul 5! deci avea ce ii trebuie! sa ne reprezinte! tot pachetul! da daca noi suntem culmea! mor de ciuda! cand vad ce selectii se fac! atunci de ce naiba mai participam in concursul asta! de ce! ca sa ne amagim! sa ne mintim! asa ceva! e incredibil! domne! incredibil! e scandalos! hotie la drumul mare! asa ceva! nu imi vine sa cred!

  12. De ce transgender si nu transsexual? Chiar ati uitat limba romana?