G4Media.ro

UPDATE Nuclearelectrica cheltuie 1 milion de lei pentru „dezvoltarea” șefilor. Compania susține…

UPDATE Nuclearelectrica cheltuie 1 milion de lei pentru „dezvoltarea” șefilor. Compania susține că va pregăti noua generație de specialiști, nu manageri

Nuclearelectrica, compania de stat care operează Centrala de la Cernavodă, a scos la licitație în SICAP un contract cu o valoare de 1 milion de lei pentru servicii de consultanță în vederea punerii la curent a directorilor cu ultimele cunoștințe la nivel internațional din domeniu și pentru „dezvoltarea” lor. Consultantul ales își va oferi serviciile timp de 2.000 de ore dintr-un an (circa 8 ore pe zi lucrătoare) și va concepe și plan de carieră pentru șefi.

UPDATE Într-un punct de vedere transmis Economedia, Nucleareletrica susține că serviciile de consultanță nu se referă la pozițiile de manageri care au contracte de mandat, ci la personalul specializat sau care urmează să intre în perioada de pregătire conform cerințelor și principiilor industriei nucleare. (Răspunsul complet, la finalul articolului).

Știrea inițială:

În limbajul corporatist adoptat de Nuclearelectrica, acestea ar fi, sintetic, activitățile pe care consultantul va trebui să le presteze, pentru echivalentul a 200.000 de euro, timp de 1 an:

„Achiziția are ca obiect asigurarea de servicii profesionale de asistență specializată în dezvoltarea cadrului procedural de knowledge transfer și dezvoltare a liderilor, în mod unitar la nivelul întregii societăți, pentru asigurarea unor politici performante în domeniul resurselor umane, specifice particularităților industriei nucleare și know-how-ului acumulat la nivel internațional, în cadrul unei perioade efective de prestare a serviciilor de 12 luni”.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Cu alte cuvinte, politicul isi numeste niste pile in conducerea companiei si invata ei pe parcurs cu ce se mananca domeniul . Daca e sa vrea sa invete, daca nu , nu . Ca nu e ca si cum de performanta manageriala depinde postul lor.

  • Ar fi bine daca ar invata ceva, ar fi chiar foarte bine insa hai sa fim realisti…vedem in ce hal este tara..

  • 200 000 RONTAIE SEFUL NUMAI PE PARTEA DREAPTA.
   tovarasa LULACHE TOT LA NUCLEARELECTRICA ? PARCA II INDESAM IN CONTURI MULT MAI MULT

 2. Ăștia nu reușesc să pună la punct un sistem informatic care sa înlesnească contractarea de energie electrică către clienți casnici și vorbesc de cai verzi pe pereți.isi bat joc de oameni când aceștia vor sa devină clienți lor .niște nenorociti

 3. Este bine! Acest Ghita este un politruc care a studiat in Rusia si are nevoie de pregatire suplimentara pentru ca nu a condus decat masina pana sa fie pus la coducerea sectorului nuclear romanesc.

 4. Prosti de romani, platiti ca de revolta nu sunteti capabili.

  • DE UNDE REVOLTĂ LA NOI, NU MAI SÎNT MINERII SĂ IESE ÎN STRADĂ.POPULAȚIA ROMÎNIEI NU ARE CURAJ .

 5. Prosti de romani, platiti ca de revolta nu sunteti capabili. Pentru ce imi cenzurati comentariu vitejilor?

 6. Sărăcuții de ei!

 7. Ete la astia, ditamai sefii , trebuie sa le vina un consultant sa ii informeaze ce se intampla pe plan mondial in domeniu.
  Analfabeti stiintifici, sefi peste energia nucleara a Romanikai, fara sa stie dreak sa citeasca un studiu in engleza.
  Ba, analfabetilor ajunsi sefi, ce e atata de greu sa te abonezi la site uri specializate si sa citesti ce se mai intampla?
  Ba, analfabetilor sefi peste energia nucleara, Romanika si-a exportat fara regrete olimpicii internationali in fizica si a angajat prosti cu diplome de cacao.
  Cunosc personal un fost olimpic international care munceste cu succes in acest domeniu, dar pentru tara care l-a primit si l-a apreciat asa cum merita.
  Frate, cum sa consumi resurse publice pentru ceva care e firesc pentru un specialist cu asemenea functie, adica sa se informeze despre tot ce apara nou in domeniu?

 8. Ooo, sefu’la astia avea doar 28 de ani cand a fost numit, legaturi cu alde Buzaianu si absolvent de acel liceu infiorator de scump din Bucuresti la care, dintre romani, intra doar cei cu proptele puternice.
  Dupa care n-a fost in stare sa intre decat la Bates College contra cost, in timp ce colegii lui de generatie olimpici la fizica au intrat la MIT, Harvard si Columbia. Olimpicii au ramas pe-acolo, tovarasu’ s-a intors in tara, direct sef de sef.:((((((((((((
  La 28 de ani, fostii olimpici internationali isi termina doctoratele, asta e sefuloi de sefouloi.

 9. Acesta este scopul, scumpirii curentului electric și a gazului.Prin scumpirea de curent electric și gaz, trebuie acoperită, frauda ce au făcut-o politicienii!!!

 10. Ce sa mai dezvolti la niste talambi pusi politic in functii cu 10 mii€/luna salariu ???!!
  Nici Einstein cu Tesla si cu Edison nu pot sa-i invete macar tabla inmultirii cu doi.