G4Media.ro

Noi detalii despre viitorul Certificat digital Covid necesar la job: Va fi…

Noi detalii despre viitorul Certificat digital Covid necesar la job: Va fi obligatoriu când numărul de cazuri de infectare crește trei săptămâni consecutiv cu coeficientul de 1,5

Ministrul Sănătății a discutat luni cu reprezentanții mediului de Afaceri despre proiectul legislativ pentru condiționarea accesului la job de Certificatul digital Covid, care atestă vaccinarea, trecerea prin boală sau testarea. Certificatul va fi introdus în momentul înregistrării unei creșteri susținute de 3 săptămâni consecutive a numărului de cazuri cu un coeficient de 1,5 iar renunțarea la el se va face după ce trendul devine descendent iar incidența cumulată scade sub 1, se arată într-un comunicat de presă al ministerului.

Ministrul Alexandru Rafila a avut luni o discuție online cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României despre proiectul de lege.

Acordarea de către Guvern a voucherelor gratuite pentru testare va asigura adaptarea agenților economici la situația creată de introducerea certificatului COVID-19, se arată în comunicatul citat.

Reamintim că în coaliție se discută mai multe soluții pentru adoptarea legii Certificatului digital Covid, printre care și o posibilă asumare a răspunderii de către guvernul Ciucă. (Sursa Foto: Politia Romana/ Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Zero fundament stiintific, dar iubitorii de Covid vor aplauda.

 2. Așa băieți, băgați voi certificatul asta condiționat de vaccinare , că ați belit carasul la următoarele alegeri parlamentare

  • Acolo la ambasada sunteti vaccinati toti, japite tovarasesti.
   Ori asta, ori te plicti la Tiraspol sau in beci la partid. Nu te condamn, nu-i nimic interesant de facutin vagaunile alea.

  • Ba obsedatule , nu m-am vaccinat și nici nu m-am îmbolnăvit vreodată de când a început toată nebunia asta a voastră

  • Exact așa și s-a întâmplat tuturor celor care au ajuns la morgă.

 3. Mie imi place sa belesc carasul. Al altora

  • Iti place sa belești carașoiu balșoi la oligarhi !

  • Iar i-am supărat pe propagandiștii anti democrație și anti occidentali și îmi folosesc numele ca să îl compromită. De parcă asta mă oprește să spun ce gândesc.

  • Anti democratie sunt ăștia care vor sa îți restricționeze accesul la locul de munca prin acest certificat care nu face decât să lase vaccinatii sa imprastie Omicronul

 4. Pesedeilor, hai bagati! Curaj! Hahaha! Le e frica ca de dracu ca se duc pe tobogan!