G4Media.ro

Nicușor Dan: Primăria Capitalei va plăti pentru prima dată banii pe care…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Nicușor Dan: Primăria Capitalei va plăti pentru prima dată banii pe care s-a angajat să îi plătească

Nicuşor Dan, primarul Capitalei, a declarat vineri că în 10 decembrie, imediat ce va primi de la guvern cotele defalcate din impozitul pe venit, Primăria Capitalei va plăti ”în premieră” toţi banii pe care s-a angajat să îi plătească prin buget, adică 950 de milioane.

”În acel moment, 10 decembrie, nu vom mai avea datorii ale Primăriei Bucureşti către Termoenergetica. Şi, de asemenea o noutate, în sfârşit se plătesc cei 950 de milioane de lei subvenţie integral, ceea ce nu s-a întâmplat în ultimii ani. Au fost ani în care s-au plătit 500 de milioane, 600 de milioane, şi de acolo toate problemele cu care ne confruntăm noi azi. Începând de la 1 ianuarie, însă, situaţia se schimbă, pentru că factura lunară pe care noi v-a trebui să o plătim nu o să mai fie de nivelul 120-130 de milioane, o să fie de nivelul 250 de milioane. Noi primim de la Guvern în fiecare lună între 300 şi 350 de milioane, subvenţia la transportul public este cam 100 de milioane, deci numai aceste două subvenţii ar depăşi banii pe care îi primim de la Guvern. De aceea este important ca noi în cursul lunii decembrie, împreună cu Guvernul, să avem o predictibilitate a sumelor pe care le vom primi ca ajutor de la Guvern pentru subvenţionarea căldurii”, a spus vineri Nicușor Dan într-o conferință de presă.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

11 comentarii

 1. Aşa e Nucuşoare dar ministrul finanţelor e din ăla care a făcut carieră la tebelizor şi încă se crede propagandist, chiar şi fiţele îi sunt de propagandist din-ăla apucat.

 2. Să se fi apucat Nicușor de treabă? Sper să nu ajung să regret că l-am votat de ca pe Ciordannis sau dezastrul PNL de atâtea ori.

 3. In sfarsit poate se rezolva situatia asta de la Termoenergetica pe care au amanat-o ani de zile toti primarii.

 4. Se dau și restanțele di luna Aprilie 2021 pentru handicap Adulți

 5. Lucrurile bune nu se fac peste noapte, nici nu faci intr-un an ce nu s-a facut zeci de ani la rand. Macar o parte sa fie adresata si e bine. O reusita importanta, fie primita!

 6. Din pacate, asa ceva n-are ecou in populatie, care in majoritate e obisnuita sa traiasca pe datorie si sa spere ca poate scapa cu cate o ciupeala mica … 🙁

  Felicitari. Nu e putin lucru!

  Din pacate o sa-l ingroape si PSD-ul si PNL-ul (pt ca asa e gandit sistemul – sa depinda unii de altii, ca sa nu miste nimeni in front).

  Si o vor face cat pot de repede, caci le tine ocupata trambulina spre presedintie …

 7. Pacat de Nicusor. E suspect ca a amutit exact cand a intrat la Primarie. Cu ce il au la mana? Acum cu PSD la guvernare nu va mai obtine nimic.
  Romanii…o natie de pro.sti. Le place masochismul. Somn usor România.

 8. In 2022 sau astepti sa faci si repriza a doua?

 9. PSD-im, PSD-im, PSD-im, PSD-im, PSD-im și PSD-IM, vă fu…..em și vă furăm de vă nenorocim.
  CORUPEM și Hoțim pentru că a trăi altfel nu știm.
  Noi nimic nu pățim, Justiția o jumulim.
  Bucureștenii vor plati prin frig obrăznicia de a alunga PSD de la tainul de 6 Miliarde de Euro.
  Că așa e in Politica Dâmbovițeană.
  Cum să îți permiți să o gonești pe Fiirea de la 6 Miliarde de Euro.

 10. Felicit USR pentru că a reușit să le ridice vălul miresei mireasă de Dreapta și se vede hidoșenia și sluțenia PSD-istă, păi nu de florile mărului au fost USL-IȘTI.
  Ați uitat de Criniț și Ponta ,