G4Media.ro

Nicușor Dan și-a depus candidatura la funcția de Primar al Capitalei –…

Nicușor Dan și-a depus candidatura la funcția de Primar al Capitalei – advertorial

Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS pentru funcția de Primar General al Municipiului București și-a depus candidatura duminică. Însoțit de liderii partidelor de dreapta, de candidații acestor partide la primăriile de sector, de voluntari și simpatizanți, Nicușor Dan s-a prezentat la Biroul Electoral pentru a-și depune dosarul de candidatură și lista de susținători la alegerile locale, care vor avea lor pe 27 septembrie.

La ieșirea din sediul Biroului Electoral, candidatul la Primăria Capitalei și liderii partidelor de dreapta au susținut o conferință de presă. Chiar de la început, Nicușor Dan a ținut să le mulțumească tuturor celor care au semnat pentru candidatura sa și l-au susținut în această perioadă.

”Tocmai am depus candidatura mea la Primăria Capitalei. Vreau, în primul rând, să le mulțumesc zecilor de mii de bucureșteni care au semnat pentru această candidatură. Vreau să le mulțumesc voluntarilor, și de la PNL, și de la USR-PLUS, care au stat în stradă pentru a colecta aceste semnături. Vreau să le mulțumesc voluntarilor care au strâns semnături și acum 4 ani, și acum 8 ani pentru mine. Oamenilor care au donat, artiștilor care au contribuit, personalităților care au girat această candidatură”, a declarat candidatul PNL și USR-PLUS.

Totodată, acesta le-a mulțumit partidelor de dreapta pentru sprijinul acordat, dar și pentru faptul că au înțeles mesajul bucureștenilor. ”Vreau să le mulțumesc PNL și USR-PLUS pentru că susțin candidatura mea. Pentru că au înțeles mesajul bucureștenilor care, în număr foarte mare, le-au transmis: Ne-am săturat de administrația PSD. Uniți-vă! Și scăpați-ne de această administrație”, a menționat Nicușor Dan.

Candidatul unic al PNL și USR-PLUS a vorbit și despre motivul pentru care a intrat în bătălia electorală din București. ”Campania asta este, de fapt, campania bucureștenilor, care vor ca administrația să fie una de bun-simț; vor ca administrația să fie una care lucrează pentru ei. Și vor ca administrația să fie una care nu îi minte și care nu își bate joc de banii pentru care ei au muncit”, a punctat acesta.

Nicușor Dan i-a asigurat pe locuitorii Capitalei că va avea o campanie care îi va viza pe toți bucureștenii. Această campanie se va adresa mamelor care vor să aibă locuri de joacă sigure pentru copii; familiilor tinere care vor să aibă garanția că găsesc un loc la creșă sau la grădiniță; persoanelor în vârstă care au nevoie de un centru în cartier unde să se întâlnească cu alte persoane; persoanelor cu handicap care au nevoie ca Primăria să le dea un oraș accesibil pentru ca ei să aibă acces la un loc de muncă; oamenilor de afaceri care vor să nu le fie rușine de București atunci când trebuie să-și invite partenerii de afaceri.

”Putem să facem din orașul acesta, orașul de care să fim cu toții mândri”

În cadrul conferinței, candidatul PNL și USR-PLUS la funcția de Primar al Capitalei a ținut să prezinte succint principalele soluții pentru București. Aceste soluții vizează rezolvarea unor probleme precum traficul, poluarea, termoficarea, spațiile verzi, infrastructura școlară.

”Putem să facem din București un centru regional în tehnologie, putem să facem din București centrul cultural și academic al sud estului Europei și putem să facem din București orașul de care noi bucureștenii să fim mândri și din care, copiii noștri să nu vrea să plece și vă mărturisesc că pe această ultimă chestiune am un interes personal” a menționat candidatul la Primăria Capitalei.

Nicușor Dan despre Gabriela Firea: ”Mă întreb cum poți să ceri un nou mandat”

Candidatul PNL și USR-PLUS a criticat în termeni duri intenția actualului primar al Capitalei de a-și depune candidatura pentru un nou mandat, în condițiiile în care acesta l-a dus în faliment. Totodată, Nicușor Dan a arătat că promisiunile făcute în urmă cu patru ani de Gabriela Firea nu au fost onorate.

”Cum poți să ceri un nou mandat când ai promis 20 de grădinițe și nu ai făcut nici măcar una? Cum poți să ceri un nou mandat când azi, în momentul în care vorbim, 1000 de blocuri din orașul ăsta nu au apă caldă și dacă lucrările continuă în ritmul în care actuala administrație le face, ar dura 400 de ani ca rețeaua de termoficare să fie modernizată? Cum poți să ceri un nou mandat când ai promis revoluție în trafic și în 4 ani nu ai fost în stare să modernizezi o linie de tramvai, nu ai fost în stare să cumperi un tramvai deși aveai fonduri europene pentru asta?”, s-a întrebat candidatul PNL și USR-PLUS.

Nicușor Dan a arătat că zecile de milioane de lei pe care Gabriela Firea le-a investit în publicitatea sa personală nu o vor ajuta. ”Eu cer bucureștenilor să iasă în număr mare la vot și să dovedească că bucureștenii nu pot să fie păcăliți” a fost mesajul acestuia.

Liderii PNL și USR-PLUS sunt alături de Nicușor Dan

”Astăzi Bucureștiul face un nou pas înainte spre un oraș care se face bine, un nou pas înainte spre Noul București” și-a început discursul președintele USR. Dan Barna a menționat importanța colaborării partidelor de dreapta în aceste alegeri.

”După cum cunoaștem din istoria pe care fiecare am învățat-o la școală și o învață copiii noștri, de fiecare dată când românii au putut să colaboreze, să dezvolte un parteneriat sau de câte ori a funcționat o unire, rezultatul a fost unul pe măsură, unul foarte bun. După cum știți, ieri USR și PLUS au decis să fuzioneze, iar astăzi, alături de partenerii de la PNL, venim și îl susținem pe Nicușor Dan, candidatul la Primăria Capitalei, candidatul care va transforma Bucureștiul într-un oraș european, așa cum ne dorim cu toții”, a declarat acesta.

La rândul său, președintele PNL și-a declarat ”susținerea totală” pentru Nicușor Dan. Ludovic Orban a arătat că partidele de dreapta au format o adevărată echipă la nivelul Capitalei. ”Cele mai importante forțe politice din România de astăzi – PNL și USR-PLUS – și-au depășit orice diferențe de opinie (…) și ne-am unit să formăm o echipă pentru București și pentru bucureșteni”, a menționat acesta.

Liderul liberal a pledat pentru schimbarea actualei administrații care a adus ”minciună, incompetență, corupție, o lipsă crasă de respect față de omul obișnuit, față de bucureșteni”. ”De 12 ani de zile, Bucureștiul este făcut praf – zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună – de niște oameni care n-au nicio legătură cu ceea ce trebuie să însemne guvernarea Bucureștiului. (…) Toți cei care vor să scape de PSD, au cu cine să voteze: Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei și cei șase candidați la primăriile de sector”, a declarat Ludovic Orban.

NOTĂ: Articol susținut de PNL

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Testul de maturitate pentru Bucuresteni la 30 de ani de la revolitie!

  2. Atentie!
    Micusor,
    Lenuta Fiirea va ataca la baionetă!
    Cascavalul conteaza!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.