G4Media.ro

Nicușor Dan și-a ales ca sediu de campanie „Magazinul București”: E un…

Nicușor Dan și-a ales ca sediu de campanie „Magazinul București”: E un loc simbolic pentru Capitală. Magazinul construit în interbelic şi naţionalizat în 1948, refolosit ca magazin în perioada comunistă şi lăsat să se distrugă în perioada post-comunistă

Candidatul la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, și-a ales ca sediu de campanie „Magazinul București”, din Bd. Ion C. Brătianu, nr. 36. La evenimentul inaugurării sediului de campanie a fost prezent și premierul Ludovic Orban, care a subliniat că formaţiunile politice care îl susţin pe Nicuşor Dan s-au unit pentru a aplica un program menit să rezolve „toate problemele grave acumulate în cei 12 ani de administraţie PSD”.

Nicușor Dan candidează independendent la Primăria Capitalei, fiind sprijinit de PNL și USRPLUS.

„În mod special am vrut să alegem un loc simbolic pentru Capitală – magazinul Bucureşti. E un magazin construit în interbelic şi naţionalizat în 1948, refolosit ca magazin în perioada comunistă şi lăsat să se distrugă în perioada post-comunistă, reconstruit după cum vedeţi de nişte investitori privaţi. Este simbolic pentru ceea ce vrem să facem cu Bucureştiul. Trebuie să reconstruim acest oraş care a fost distrus în perioada comunistă şi postcomunistă, pentru că nu suntem decât la doi ani de 10 august şi, deşi suntem la 30 de ani de la Revoluţie va fi o campanie în care va fi din nou o luptă între comunism şi anticomunism. Am ales să ne facem sedul de campanie aici, pentru că suntem practic la kilometru zero al Bucureştiului”, a comentat Nicuşor Dan.

El a mai spus că bucureştenii au cerut această alianţă între PNL şi USR-PLUS care să scape Capitala de administraţia dezastruoasă a PSD.

Sursa Foto: Facebook/Nicusor Dan

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

  1. Își alege și firea ceva specific guvernării ei, groapa de la glina

  2. Nicusor,
    Daca apare prin zona un aurolac care-si zice: @Napoleon; Bad@-fake; @Scaroatchi-fake, @Manuela-fake, @Steliana-fake, te rog sa-i dai si lui bani sa-si cumpere o doza, ca cei pentru care latra il tin de fraier si-l duc cu vorba de la o luna la alta…!

  3. Deci nu pot sa cred, acest IMBECIL pe nume Plicusor Ban ne vorbeste despre ISTORIA si SIMBOLURILE Romaniei dupa ce acum o saptamana a dat de pamant cu Elisabeta Lipa si Anghel Iordanescu, numindu-i „nume triste din istoria expirată a României postdecembriste”!!! Baaaa, nu ti-e rusine, IMBECILULE!!! Vorbesti de SIMBOLURI dupa ce ai ARUNCAT cu MOCIRLA in ELE?

  4. Bah, e simbol pt ca sti-tu-cine si-a facut sediu cand a fost suspendat de ….chiar asa, va mai amintiti de cine? aia de te sustin, ce chestie….

  5. Aha, astia-s investitori imobiliari buni. Cunoscand discursul lui ND de pe vremea USB-ului, o asemenea schimbare de atitudine ma mira foarte tare.

  6. Poate alege PSD sau PNL ca sediu de campanie Muzeul de Istorie aproape terminat de Ceauşescu la staţia Eroilor, apoi zis Casa Radio, acum despicat încât e greu să mai poată reprimi destinaţie culturală, în raritatea de muzee a acestei capitale din UE.

  7. Abia aștept să votez Nicușor Dan și USR PLUS!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.