G4Media.ro

Nicușor Dan răspunde amenințării Gabrielei Firea cu trimiterea în judecată a celor…

Nicușor Dan răspunde amenințării Gabrielei Firea cu trimiterea în judecată a celor care ”continuă minciunile” referitoare la Parcul Cișmigiu: Dacă nu face public proiectul tehnic, ne vom adresa instanței

Deputatul independent Nicuşor Dan anunță că va acționa în instanță Primăria Capitalei dacă nu face public proiectul tehnic de reabilitare a Parcului Cișmigiu, precizare făcută după ce Gabriela Firea a anunţat că îi va da în judecată pe cei care „continuă minciuna” referitoare la presupuse defrişări şi amenajări de spaţii comerciale.

„Gabriela Firea îi ameninţă public cu judecata pe cei care critică proiectul său pentru Parcul Cişmigiu. A trecut deja o lună de când societatea civilă îi cere Gabrielei Firea proiectul tehnic în baza căruia s-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea Parcului Cişmigiu, în valoare de 10 milioane euro. Comunicarea în spaţiul public a proiectului tehnic ar pune capăt oricăror speculaţii şi ar dovedi cine are dreptate”, a scris deputatul de Bucureşti, într-o postare pe Facebook.

El a reamintit că Asociaţia Salvaţi Bucureştiul a înregistrat la Primăria Municipiului Bucureşti, pe 13 august, o cerere de informaţii publice prin care solicită proiectul tehnic.

„În situaţia în care nu primeşte răspuns până la termenul legal din 13.09.2019, va înainta o cerere în instanţă pentru a obliga Primăria la comunicarea informaţiilor solicitate. Administraţia publică se face cu acte, nu cu vorbe fără acoperire. Amintesc că Gabriela Firea a mai anunţat public un proces împotriva mea pentru afirmaţii calomnioase la adresa sa, a înregistrat respectivul proces, dar procesul a fost anulat de instanţă pentru că nu a plătit taxa de timbru”, a precizat deputatul.

Primarul general, Gabriela Firea, a avertizat marţi că proiectul de restaurare a Parcului Cişmigiu nu vizează înfiinţarea unor noi spaţii comerciale sau defrişări de arbori pentru realizarea de restaurante şi a anunţat că îi va da în judecată pe cei care continuă astfel de „minciuni”. Ea a adăugat că are informaţii conform cărora personalităţi culturale ar putea fi implicate într-o campanie „calomnioasă” la adresa autorităţilor locale, pe tema Parcului Cişmigiu.

„Am înţeles că reprezentanţi ai unor asociaţii şi partide doresc prin orice mijloace să ‘salveze’ parcul Cişmigiu de la reabilitare! Văzând că nu au obţinut în mediul online efectele scontate, susţinând, eronat, că Primăria Capitalei vrea să defrişeze copaci din parcul Cişmigiu, încearcă acum să profite de sensibilitatea pentru probleme ecologice a unor personalităţi culturale, de a căror imagine doresc să se folosească pentru a derula o campanie calomnioasă împotriva mea şi a Primăriei Capitalei”, a scris edilul general, într-o postare pe Facebook.

Citește integral: 

Firea, despre scandalul reabilitării parcului Cișmigiu: Cu cei care mai continuă minciuna cu defrișările și restaurantele, mă voi vedea direct la tribunal

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Primarii mincinosi si tilhari nu fac publice actele pe baza carora isi desfasoara activitatea .

  2. 10 milioane euro pentru reabiliatarea unui parc ? ieftin pentru romania,ne permitem ca da firea din buzunarule ei.

  3. Votez USR la locale, se stie.

    • Da, domnule, asa se face. E vremea sa scapam de tentaculele PSD-ului cu care ne fura, primarii.

  4. Vazand aceste cuvinte imi amintesc cu drag de nasu Pandelica si de nasa Reta din epoca de aur a lui Amza.
    In episodul de azi ar fi vorba despre extraterestrii care baga sarme in orificii si ies pe gura panglici roz-bonbon.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.