G4Media.ro

Nicuşor Dan, la 15 ani de la lansarea Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul: ”Aveam…

Nicuşor Dan, la 15 ani de la lansarea Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul: ”Aveam alte planuri cu viaţa mea. Îmi deschisesem, cu multă muncă, câteva direcţii personale în cercetare, şi o făceam cu mare plăcere”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a transmis, duminică, un mesaj la împlinirea a 15 ani de la lansarea Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul în care a vorbit despre multe lcururi pe care le-a pierdut în aceştia ani, dar şi despre oameni cu aceleaşi valori pe care i-a cunoscut, relatează News.ro. ”Am considerat că nu pot să nu reacţionez când o cloacă de aşa-zisi dezvoltatori, politicieni, funcţionari şi, mai rău, universitari distrugeau oraşul bucată cu bucată”, a transmis primarul, adăugând că ”lupta continuă”.

”Acum exact 15 ani lansam Asociaţia Salvaţi Bucureştiul şi raportul «Bucureşti, un dezastru urbanistic». Aveam alte planuri cu viaţa mea. Îmi deschisesem, cu multă muncă, câteva direcţii personale în cercetare, şi o făceam cu mare plăcere”, a scris, duminică, pe Facebook.

Primarul general a vorbit despre lucrurile pe care le-a pierdut în aceast perioadă.

”Da, regret şi matematica pe care n-am făcut-o şi multe momente de familie la care am renunţat toţi anii ăştia. Am considerat, însă, că nu pot să nu reacţionez când o cloacă de aşa-zisi dezvoltatori, politicieni, funcţionari şi, mai rău, universitari care una predau şi alta proiectau, distrugeau oraşul bucată cu bucată”, a mai scris primarul.

De asemenea, Nicuşor Dan s-a referit la oameni cu aceleaşi valori pe care i-a cunoscut.

”Pe de altă parte, am avut astfel ocazia să cunosc mulţi oameni cu aceleaşi valori, să înteleg că miza e mai mare decât urbanismul, că avem datoria să facem din ţara asta una din care copiii noştri să nu vrea sa plece. Lupta continuă”, a mai scris Nicuşor Dan.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. 99.99% din polticienii PSDNLUDMR stiu sa cerceteze c se poate fura
    pacata ca ND nu mers din prima cu USR si s-a USLizat

  2. Respect Nicușor Dan și Asociația Salvați Bucureștiul !
    Nicușor Dan e cel mai cinstit politician din România.

  3. Forza Nicusor. Mult succes la primarie.

  4. Nicușor nu mai prinde un mandat, revine Firea. Bucureștenii vor un primar ticălos, ca ei.