G4Media.ro

Nicușor Dan, întâlnire cu reprezentanţii companiilor care se ocupă de centrale termice:…

Sursa foto: Facebook/Nicușor Dan

Nicușor Dan, întâlnire cu reprezentanţii companiilor care se ocupă de centrale termice: Municipalitatea vrea să modernizeze 20 de puncte termice, folosind capacităţi modulare

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, sâmbătă, că s-a întâlnit cu reprezentanţii companiilor care se ocupă de centrale termice în România, întrucât municipalitatea vrea să modernizeze 20 de puncte termice, folosind capacităţi modulare. Caietul de sarcini a fost supus dezbaterii publice, transmite News.ro.

”Am avut o întâlnire la sediul Primăriei Capitalei cu reprezentanţi ai principalelor companii care se ocupă de centrale termice în România pentru a discuta despre demararea procedurii de achiziţie aferente obiectivului «Modernizarea a 20 de puncte termice folosind capacităţi modulare de producere de energie termică pentru reţeaua de termoficare»”, anunţă, sâmbătă, primarul general, Nicuşor Dan.

Acesta a precizat că a expus aşteptările municipalităţii în ceea ce priveşte această achiziţie.

”Ne-am consultat asupra detaliilor tehnice, a variantelor de desfăşurare a procedurii şi a termenelor în care centralele pot fi livrate şi puse în funcţiune, astfel încât bucureştenii să beneficieze de această investiţie începând cu iarna viitoare. Prin achiziţia celor 20 de capacităţi modulare, vom asigura furnizarea optimă a agentului termic şi apei calde pentru 340 de blocuri cu peste 16.300 de apartamente şi aproximativ 40.000 de locatari din toate cele 6 sectoare”, a mai precizat primarul general.

Nicuşor Dan a anunţat lansarea în consultare publică a caietului de sarcini aferent acestei proceduri de achiziţie.

Termenul limită pentru transmiterea propunerilor de către operatorii economici interesaţi este 22 mai 2023.

Potrivit primarului general, la şedinţă au participat şi reprezentanţi ai Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetica Bucureşti-Ilfov, precum şi specialişti în domeniul termoficării şi investiţiilor din cadrul PMB şi companiilor municipale Termoenergetica şi Energetica Servicii.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Exact la timp pentru ca Firea să-și asume meritele. Mai dă niște vouchere și bucureștenii îi mănâncă din palmă.

  2. Daca nici nicusor nu stie sa se imbrace 😏

  3. De cât timp se tot vorbește și despre astea modulare!!!

  4. Oare merita bucureștenii să aibă un așa primar? Hai ca vedem noi la anu’ că aici o sa fie bătălie mare. Cred ca vine cu un examen dur și pentru PNL, dacă și ăștia o vor susține pe Madam Firea.