G4Media.ro

Nicușor Dan: Închidem încă o datorie lăsată bucureștenilor de fostul primar general…

Sursa Foto: Facebook / Târgul de Crăciun din București

Nicușor Dan: Închidem încă o datorie lăsată bucureștenilor de fostul primar general – ultimele două milioane de lei din totalul de 10 milioane care ne-a rămas de la iluminatul festiv angajat de Gabriela Firea pentru decembrie / ianuarie 2020-2021

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, vineri, într-o postare pe Faecbook, că a închis încă o datorie lăsată bucureștenilor de fostul primar general Gabriela Firea.

„Am reușit în sfârșit să virăm către Compania Municipală Iluminat Public ultimele două milioane de lei pentru acoperirea datoriei totale de 10 milioane de lei, care ne-a rămas de la iluminatul festiv angajat de Gabriela Firea pentru decembrie / ianuarie 2020-2021. Închidem astfel, la un an și jumătate, încă o datorie lăsată bucureștenilor de fostul primar general. Plătim însă în continuare pentru autobuzele Otokar, restanțele la încălzire sau datoria STB către ANAF”, a precizat Nicușor Dan.

„Și plătim mai ales, cu toții, pentru lipsa de viziune și indolența Gabrielei Firea, care – în loc de modernizarea termoficării, infrastructură de transport și dezvoltare urbană sănătoasă – ne-a dat festivaluri, beculețe și o mare doză de dispreț pentru viitorul acestui oraș”, a adăugat Nicușor Dan.

Foto: Târgul de Crăciun din București 2020 / Sursa: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

30 comentarii

 1. Doamna Fifi asa stie ea sa condunca un oras, face datori ca sa puna luminite.

 2. Eu i-as mai da inca 4 ani lui Nicusor la conducerea Bucurestiului. Sunt convins ca usor,usor vom vedea schimari in Bucuresti. Sa nu ne mintim, ca sa transformi Bucurestiul ai nevoie de peste 20 de ani, insa 4 nu sunt de ajuns pentru proiecte mari. Directia pe care a pornit Nicusor pare una corect. Are curajul sa abordeze proiecte incredibil de grele pentru Bucuresti, care au fost evitate de multi primari. 4 ani sunt prea putin pentru aceste proiecte. Nu m-as intoarce niciodata sa dau capitala unui politician, fie el si de la REPERsau USR, de ceilalti nici nu vorbesc. Nu-l am la suflet pe Nicusor, insa consider ca este cel mai corect ca Bucurestiul sa fie condus in continuare de un om picat din afara politicii, un om care si-a dedicat intreaga viata pentru acest oras.

  • Total de acord!

  • Dar de oamenii ale căror destine au fost distruse de această creatură DIABOLICĂ numită Nicușor Dan , respectiv oamenii care doreau să își construiască o casă unifamilială pe proprietățile lor , acestea nefiind spații verzi sau parcuri , nu sunteți interesați , nici voi și nici nenorociții care îl susțineți , aceștia sunt pentru voi victime colaterale .

  • Ignorați specimenele ca A310, de fiecare dată când a existat un opozant psd la putere în primărie sau oriunde, au apărut și acuzele uneori așa de banale, că nu a făcut, că nu a dres… așa a fost și cu băse și cu usr și cu mai multă lume, dar mereu acuzațiile sunt ridicole, dar crează prea multe valuri și persoana în cauză pierde mandatul. Pt țara asts, asta e de ajuns. Eu sunt tare curios, ce acuze reale și adevărate îi pot fi aduse lui „plicușor”, în afara faptului că nu a făcut nimic ( deși a făcut câte ceva ). A furat ca alții primari pe care i-a avut bicureștiul înainte de el? Nimic concret, decât insulte și că nu le place fața lui.

  • De acord! Încă 4 ani pentru a continua proiectele curajoase începute.

  • @A310 despre ce baliverne vorbesti acolo? Toti care au fost si au ingropat Bucurestiul nu a distrus destinele unor oameni, dar distrus Nicusor. Oricum stim cu totii de aici ca tu esti doar o alta lepra psdista

 3. Bucureștenii vor circ și vouchere, Nicușor nu mai prinde un mandat.

  • Blestemat să fie în vecii , vecilor , el și toți ai lui . Praful și pulberea să se aleagă de al și de toți care îl susțin .

  • @A310
   Ai și o propunere mai bună (de primar) sau scopul e doar să bombăni? Că nu e ca și cum dacă ești supărat(ă) pe Nicușor nu va mai fi nimeni ales la alegerile următoare.

  • @A310 bestemat sa fii tu si cu toti hotii care ii sustii timp de 32 de ani. Marmura si pietre peste tine

 4. Întotdeauna va fi de vină greaua moștenire.
  Noroc că am emigrat din București, altfel îmbătrâneam în mediocritatea acelei hasnale numită și metropolă.

 5. Doamna cu sarma de ce nu plateste? De ce platim noi?
  Sau sa plateasca Ciolacu cu partidul lui!

 6. …vedem noi ce rămâne și după dumneata, dl Primar…ca după așa zisa revoluție toți primarii au lăsat “găuri de astupat” de către urmașii lor…mai ales ascunsul Videanu și chirurgul Oprescu! 😤

 7. Stimati bucuresteni…
  Sa administrezi o Capitala Europeana, cu un buget de investitii de 4 mld E/an, ai nevoie de echipa performanta, la nivel Executiv, si o fff buna colaborare cu Legislativul – Consiliul.
  Ce echipa are????
  Arhitect Sef – Pensionar cu colaborare, a carui consoarta are Firma privata de proiectare.
  Sef serviciu urbanism – Pensionar cu colaborare
  Director Juridic – persoana care a participat si garantat succesul D-lui Constanda…deci a privat municipalitatea de sute de milioane
  Dialog cu Consiliu General – Zero.
  Plan Urbanistic General Actualizat [cel aprobat este din 2000]…nu exista, si nu se fac publice nici cheltuielile de pana acum.
  Si au trecut 2 ani. Deci????

 8. Pentru mine Nicusor Dan este un BLESTEMAT , deoarece a distrus destinele unor rude ale mele , prin suspendarea PUZ-urilor de sector , impreuna cu ONG-ul ECOPLIS , nu si-au mai putut construi o casa unifamiliala , dupa ce au primit aprobare de la primaria de sector , au cheltuit foarte , foarte multi bani pentru proiect , totul este in regula din punct de vedere legal , dar nu primesc autorizatie din cazuza acestui TICALOS DIABOLIC , si a TICALOSILOR de ONG-isti.

  • Sărăcuțul de tine, și mai ești și redus mintal pe deasupra..

  • A310, ce tare ești la blesteme! Ești din familiile ălora care au case cu turnulețe si corturi în curte?

  • @ Pardon , lasa sa fiu eu redus mintal , dar iti recomand sa vezi cum a amenintat primarii de sectoare cu DNA-ul pe data de 07-Iunie-2022 , in cazul in care pun in aplicare decizia Prefecturii Bucuresti si a Inspectoratului de Stat în Construcții .

  • @A310 prezinți jumătăți de adevăr, fără contextul întreg. Destinele rudelor tale vor fi în regulă și fără case unifamiliale construite pe autorizații dubioase de demolare date de tun-firea pe ultima sută de metri.

   Angajează-i postaci la tine și o s-o duceți bine toți

  • Oamenii care respecta legea fac mai intai proiect si daca totul e in regula obtin autorizatie de constructie.
   Trebuie sa respecti anumite reguli, nu ai voie sa construiesti pe toata suprafata terenului, depinde de ce scrie in certificatul de urbanism, sa obtii avize de la firmele de utilitati.
   Daca familia ta nu a obtinut autorizatia tare am senzatia ca acolo este ceva in neregula.
   Dar deh’ voi v-ati obisnuit cu tunurile din vremea lui Firea.

 9. Datoriile se rostogolesc de la un primar la altul,este imposibil să lași fara datorii primăria,când se încheie mandatul.Bucurestiul sub conducerea ta este o cloaca,ar trebui să-ți fie rușine.Daca Firea avea probleme și nu gestiona corect,fii sigur că era luată de DNA.

 10. Dacă îmi spune cineva de ce s-au comandat autobuze diesel in loc de electrice declar că o iubesc pe Firea. Altfel, îi umplu frigiderul cu organe !!

 11. Nicusor dan si Clotilde Armand sunt cei mai buni primari din istoria Romaniei!

 12. @ Pardon , nu iti doresc dacat sa cheltuiesti si tu 15 000 Euro pentru avize si proiect , dupa ce ai cerut avizul primariei de sector , si Nicusor Dan in cadrasie cu ECOPOLIS , sa iti distruga viata , adica sa fi victima colaterala . De aceea pentru mine USR-istii si ONG-istii sunt creaturi ABOMINABILE .

 13. Dar termina odata complexatule cu greaua mostenire. Nu trebuia sa iti pui posteriorul pe fotoliul de primar al Capitalei, ca nu ești capabil de nimic.