G4Media.ro

Nicușor Dan, despre lărgirea bulevardului Prelungirea Ghencea: Primăria Capitalei va plăti o…

Nicușor Dan, despre lărgirea bulevardului Prelungirea Ghencea: Primăria Capitalei va plăti o parte din datoriile restante pentru a scăpa de popririle de pe conturi din cauza cărora nu poate face lucrări de investiții

Primarul general, Nicușor Dan, a salutat, vineri, aprobarea bugetului local al Sectorului 6, prin care au fost alocate 10 milioane de lei pentru exproprieri de terenuri în zona Prelungirea Ghencea, anunțând că, la nivelul Primăriei Capitalei, va fi alocată suma de 47 de milioane de lei pentru continuarea lucrărilor de lărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea, inclusiv 7 milioane pentru plata datoriilor din urmă.

„Am văzut, de-a lungul ultimelor luni, multe întrebări și comentarii în legătură cu Prelungirea Ghencea și vreau să știți că aș fi vrut și eu să lucrăm aici încă din ianuarie. N-am putut s-o facem fiindcă fosta administrație, pe lângă marile întârzieri acumulate, a lăsat Primăria Generală, pe final de mandat, cu conturile poprite, ceea ce înseamnă interdicție pentru lucrări de investiții (putem face doar reparații curente), a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Primarul Capitalei a precizat că, după votarea noului buget în CGMB, Primăria va plăti o parte din datoriile restante pentru a putea fi ridicate popririle de pe conturi, „urmând să facem această investiție, dar și altele absolut necesare, pentru a rezolva problema traficului rutier din București”.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Lucrurile sunt asa de incurcate in statul roman incat pare ca doar mafiotii le descurca. Cu Nicusor trebuie sa mai avem rabdare, este in proces de convertire dupa mutarea la PNL.

  2. Greau moștenire, eterna scuză pentru NIMICUL pe care îl fac politicienii.

  3. Plicusor s-a vazut cu sacii in caruta si acum chipurile nu mai are timp nici sa se tunda saracu … Spitalele din Bucuresti le-a lasat pe mana lui Firea, care mai nou le-au preluat pnl-isti …. trezeste-te bai baiatule ca suntem in pandemie daca nu stiai …

  4. Corect! Dacă nu putem să o lungim, atunci hai s-o facem lată!

  5. Poprierea pe conturi, bai psd-oilor, e un fapt. Si da, e opera Firei, a trecutului adica.

  6. Cum o fi ajuns primăria capitalei să aibă popriri pe conturi având în vedere că de când a preluat Nicușor mandatul nu sa mai lucrat nimic pe prelungirea Ghencea???????