G4Media.ro

Nicușor Dan anunță că pasajul Basarab va fi expertizat pentru a fi…

Sursa foto: G4Media.ro

Nicușor Dan anunță că pasajul Basarab va fi expertizat pentru a fi preluat de administrația străzilor, la peste 10 ani de la deschidere / „Pasajul va fi, în sfârșit, reparat și administrat”

Primarul general, Nicușor Dan, a anunțat, luni, că a fost atribuit contractul pentru expertiza tehnică a pasajului Basarab, pentru a fi preluat de administrația străzilor, la peste 10 ani de la deschidere.

„Recepția finală a Pasajului Basarab, amânată de administrațiile municipale de până acum, este tot mai aproape de realizare. Am atribuit contractul pentru expertiza tehnică a acestui obiectiv atât de important, dat în folosință de mai bine de 10 ani. După finalizarea acesteia, pasajul va putea fi preluat de Administrația Străzilor și va fi, în sfârșit, reparat și administrat”, a precizat Nicușor Dan într-o postare pe Facebook.

Contractul a fost atribuit companiei Betarmex SRL, singura care a depus ofertă, la o valoare de 248.500 lei fără TVA, a menționat edilul.

Expertiza va analiza modul de respectare a proiectului, calitatea materialelor folosite, a execuției lucrărilor și starea tehnică a construcției, în conformitate cu reglementările în vigoare. Expertiza se va finaliza cu un raport care va cuprinde soluții pentru remedierea eventualelor deficiențe, prioritizarea lucrărilor de reparații și/sau reabilitare, în funcție de urgența executării acestora.

Durata expertizei este de 60 de zile calendaristice de la data emiterii Ordinul de începere a lucrărilor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Firea de ce n-a făcut asta?