G4Media.ro

Nicușor Dan anunță că directoarea adjunctă a Direcției Investiții, care are în…

Sursa foto: frf.ro

Nicușor Dan anunță că directoarea adjunctă a Direcției Investiții, care are în subordine Arena Națională, a demisionat: ”Va urma”, a transmis primarul Capitalei

Nicușor Dan a anunțat, printr-un mesaj publicat joi, pe Facebook, că directoarea adjunctă a Direcției Investiții, care are în subordine Arena Națională, a demisionat: ”Va urma”, a transmis primarul Capitalei:

 • ”În urma controlului Corpului de Control la Arena Naționala, directoarea adjunctă a Direcției Investiții (care are în subordine Arena Națională) a demisionat. Va urma”.

știre în curs de actualizare

Sursa foto: frf.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. deci exista primarul care semneaza in locul directorului si directoarea adjunctă care semneaza in locul directorului?
  contabilul sef poate semna in locul primarului?

 2. Va urma, inseamna Dragoi si Iordache?

 3. Mucusor sa intelegem ca tu urmezi?

  • Bai,fsn istule,aata afcaut praf primaria? Sau ultimii doi primari pesede,unu cu soagi prin cotete ,alta cu 23 de firme care au devalozat banul public,mars pe kiseleff!

 4. G4media, asta este știre? Postați tot ce debitează tâmpitul ăsta pe facebook și voi vă numiți jurnaliști? Vai mama voastră și vai de meseria pe care o practicați.

  • Ești prost crescut pentru că nu ai argumente,doar jigniri.

  • Cu un asemenea primar, orice om normal la cap ar demisiona. Mare țeapă ne-am luat cu agariciul asta.

  • Eugene, tu esti mă, nicolicea?

 5. Când te adresezi cu mucusor, te descalifici de la prima literă a mesajului… Totuși, de amorul artei, îți dau un răspuns, total nemeritat! E singura cale să schimbi un funcționar public inamovibil, să-l forțezi să își de-a demisia în urma neconformităților constatate în urma prin controalelor.

 6. Ești prost crescut pentru că nu ai argumente,doar jigniri.

  • Nu amice: Mucusor este prost crescut, arogant si frustrat! Faptul ca a facut praf Bucurestiul este suficient sa ii cer demisia! Daca nu sunteti din Bucusti nu aveti de ce sa emiteti judecati!

 7. Ai carnet roșu dela psd?