G4Media.ro

Nicuşor Dan anunță că 10 clădiri monument istoric sau aflate în zone…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicuşor Dan anunță că 10 clădiri monument istoric sau aflate în zone protejate din București vor fi consolidate seismic cu 15,4 milioane de euro din PNRR

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă joi că 10 clădiri de locuinţe, toate monument istoric sau aflate în zone protejate din Bucureşti, vor fi consolidate seismic şi renovate energetic prin fonduri PNRR în valoare de 15,4 milioane de euro, transmite News.ro.

”10 clădiri de locuinţe, toate monument istoric sau aflate în zone protejate din Bucureşti, vor fi consolidate seismic şi renovate energetic prin fonduri PNRR în valoare de 15,4 milioane de euro. Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS) a semnat cele zece contracte care vizează consolidarea clădirilor”, scrie Nicuşor Dan pe Facebook.

Potrivit edilului, clădirile se află pe Str. Blănari 11, Str. Blănari 14 (club A), Bd. Schitu Măgureanu 3 (cofetaria Cireşica), str. Dianei 2, str. Baltagului 17, Piata Pache Protopopescu 11, str. Mihai Eminescu 173, Bd. Dacia 53, Str. Domniţa Anastasia 5, str. Alexandru Macedonski 11.

”Aceste contracte semnate acum se adaugă la celelalte imobile care au obţinut finanţare prin PNRR în valoare de aproximativ 30 de milioane de euro. Până în momentul de faţă, AMCCRS a obţinut finanţări prin PNRR pentru consolidarea seismică a clădirilor în valoare de aproximativ 45 de milioane de euro”, mai spune primarul.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...