G4Media.ro

Nicuşor Dan a evitat să spună cum a votat la referendumul pentru…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicuşor Dan a evitat să spună cum a votat la referendumul pentru familie: M-am prezentat la referendrumul pentru familie, dar nu am spus cum am votat şi n-o să vă spun cum / Nu vreau să mă poziţionez în această dispută ideologică

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, s-a definit ca fiind un ”tehnocrat” şi a refuzat să dezvăluie cum a votat la referendumul pentru familie. El a precizat că nu doreşte să se poziţioneze în această ”dispută ideologică”, relatează News.ro

Întrebat, marţi seară, dacă este progresist sau conservator, Nicuşor Dan a răspuns că este tehnocrat.

”Eu mă definesc ca un tehnocrat. Aţi văzut că au fost nenumărate luări de poziţie pe subiectul acesta, nu m-am definit nici într-o parte, nici în alta (progresist sau conservator- n.r.), cred că pot să aduc plus valoare în administraţia publică din România şi în special din Bucureşti, tocmai de aceea vreau să fiu dezirabil şi pentru un public conservator şi pentru un public progresist şi las această dezbatere să fie purtaă în societate cu toate argumentele şi cu toată deschiderea şi mi-aş dori ca fiecare dintre aceste două categorii de oameni să aibă înţelegere către punctul de vedere al celuilalt”, a declarat Nicuşor Dan la Euronews.

Întrebat, de asemenea, cum a votat la referendumul pentru familie, edilul a precizat că s-a prezentat la vot, dar că nu va dezvălui cum a votat.

”Am răspuns în momentul acela, m-am prezentat la referendrumul pentru familie, dar nu am spus cum am votat şi n-o să vă spun cum. Pentru că nu vreau să mă poziţionez în această dispută ideologică şi eu cred că pentru poziţia în care sunt acum e important ca oamenii care vor o schimbare bine a Bucureştiului să se regăsească în ceea ce spun. Da, fiecare liber să interpreteze cum… Eu v-am spus exact, v-am reprodus exact ce s-a întâmplat acum, dacă nu mă înşel, 6-7 ani”, a răspuns Nicuşor Dan.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. hai ma ca nu e bun nici asta. Mai aveti ceva cu sos, aur. se pare ca trupele de la presa se distanteaza

 2. Pana la urma aflam ca toti useristii au fost la referendumul lui Dragnea in 2018. Ma mir cum de nu a trecut referendumul ala, cu atata sustinere din partea tuturor politicienilor, care astazi, cand e la moda (fiindca aduce voturi) sa spui ca ai votat la referendumul rusinii, se inghesuie toti sa ne spuna cat de traditionalisti sunt ei.

  • au aflat dupa ce au votat, ca daca nu votau, nu era bun. de aia isi fac probleme de comasare. se bazeaza pe „intlectuali”, care nu ii inteleg. clar si aia sunt retarzi

  • hai sa intrebam membrii usr de atunci dacac au votat sau nu pentru referendum. in prostia lor „geniile” usr rcunosc ca au dat legitimitate. SI vrei sa ii votez? PA. Votez AUR. Abia astept astept sa iasa lumea pe strada. Daca iese aur 40$ (cutoate ca nu ii dau mai mult de 15) suntem in latrina pe care o meritam. daca mai are si sos 10% iti trece rahatul de nas si trebuie sa misti

  • au votat…. de asta le e frica de comasate. ca voteaza fara sa stie ce. Daca nici noi nu avem „politicieni” atunci cine. gandesc mai incet. s-au prins acum ca nu era bine. stai sa vezi din 2025 cand se apuca de legi. maxim 3 lui la o lege fara modificari?

 3. sa nu scrieti de un metal prettittos int ctomettnarii ca intra la moderare si se anuleaza

 4. Orice fel de atitudine activa fata de referedumul lui Dragnea a insemnat o pozitionare ideologica, cu atit mai mult participarea la referendum. Nicusor Dan este obligat sa comunice cum a votat, pentru ca bucurestenii au dreptul sa stie cum se situeaza in raport cu drepturile minoritatilor sexuale cel care vrea sa obtina un al doilea mandat de primar. Poate ca membri ai acestor comunitati nu ar fi dispusi sa voteze pentru cineva care le restringe drepturile. Asta asa, teoretic, ca practic orientarea sa traditionalista este cunoscuta.

 5. Daca fost, e destul de clar cum a votat.