G4Media.ro

Nicolicea: Am absolvit la ”Spiru Haret” cu nota 10 la licență /…

Nicolicea: Am absolvit la ”Spiru Haret” cu nota 10 la licență / A susține că o vechime de aproape 27 de ani în Parlament nu este și experiență juridică, înseamnă o calitate intelectuală îndoielnică

Deputatul PSD, Eugen Nicolicea, nominalizat pentru portofoliul justiţiei, susţine că o vechime de aproape 27 de ani în Parlamentul României înseamnă şi experienţă juridică, iar cei care afirmă contrariul sunt rău intenţionaţi sau au o calitate intelectuală îndoielnică. El afirmă că a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea „Spiru Haret”, obţinând nota 10 la examenul de licenţă, transmite News.ro.

„În ultimele zile au apărut tot felul de informaţii denigratoare la adresa mea, care mai de care mai exagerate, negative sau chiar falsuri grosolane, preluate şi rostogolite în fel şi chip. Sunt unul dintre cei mai vechi membri ai Parlamentului României. De peste 26 de ani, am participat la elaborarea celor mai relevante legi ale Forului Legislativ. Cunosc majoritatea legilor importante în litera şi spiritulul lor. În lunga experienţă în Legislativ, am făcut parte din comisiile pentru revizuirea Constituţiei României, iar de aici şi insistenţa pe care o manifest de fiecare dată pentru respectarea Constituţiei României”, scrie Nicolicea pe Facebook.

El afirmă că mai mult de 10 ani a fost membru şi a condus una dintre cele mai importante comisii permanente, Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a Camerei Deputaţilor.

„Am fost chestor, secretar şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, în mai multe legislaturi şi în diverse componenţe politice ale majorităţii parlamentare, preşedinte al Comisiei pentru regulament, membru al Comisiei speciale pentru elaborarea Codului penal şi a Codului de procedură penală (atât în 2007, cât şi în prezent) şi al mai multor comisii de anchetă. De asemenea, am fost ministru şi am ocupat o funcţie în administraţia publică locală, cunosc atât problemele cu care se confruntă administraţia publică locală, cât şi cea centrală”, susţine Eugen Nicolicea.

„A susţine că o vechime de aproape 27 de ani în Parlamentul României nu înseamnă şi experienţă juridică, înseamnă să fii rău intenţionat sau de o calitate intelectuală îndoielnică, fără a mai pune în discuţie lipsa de respect faţă de cea mai importantă instituţie a democraţiei”, subliniază el.

Într-un Post Scriptum, Nicolicea oferă explicaţii referitoare la Facultatea de Drept absolvită, susţinând că a obţinut nota 10 la examenul de licenţă.

„Iar în ceea ce priveşte facultatea de drept, sau alfel spus, “marele secret al lui Nicolicea”, de fapt, nu era niciun secret. Cei care s-au interesat, au primit imediat informaţiile solicitate de la Universitatea Spiru Haret, inclusiv că am absolvit cu nota 10 la examenul de licenţă. Ca orice deontologi în stare pură, din decembrie 2017 şi până în prezent nu au catadicsit să furnizeze măcar şi această informaţie. Din păcate, nici de această data nu au lăsat datele oficiale să strice un subiect atât de “senzaţional”, declară Eugen Nicolicea.

Deputatul Eugen Nicolicea este unul dintre cei mai înverșunați adversari ai DNA și ai justiției din PSD, alături de Florin Iordache și Șerban Nicolae.

Jurnalistul Liviu Avram a dezvăluit în decembrie 2017 că Eugen Nicolicea a făcut dreptul, dar a doua facultate, la Spiru Haret, filiala din Drobeta Turnu Severin, forma ”învățământ la distanță”.

”Deputatul PSD a intrat la Facultatea de Automatizări şi Calculatoare a Universităţii din Timişoara în anul 1976. Un fost coleg de-al său ne-a mărturisit că „undeva prin anul II sau III a rămas repetent”. „Tot nu reuşea să treacă un examen şi atunci s-a transferat de la Automatizări şi Calculatoare la Electronică, unde a şi terminat, în anul 1982”. A primit repartiţie la Şantierul Naval din Drobeta Turnu Severin, localitatea sa de baştină. A doua facultate A doua facultate urmată de Eugen Nicolicea a fost Dreptul, cea despre care nu doreşte să ofere niciun fel de relaţii. Un fost profesor ne-a mărturisit însă marele secret: a urmat Dreptul la Universitatea Spiru Haret, filiala din Drobeta Turnu Severin, forma de „Învăţământ la Distanţă”. Un fost profesor de la filiala din Drobeta Turnu Severin a Universităţii Spiru Haret ne-a spus că Nicolicea era student acolo „la nivelul anilor 2008 sau 2009” şi că a urmat doar trei ani de facultate, pentru că a făcut doi ani într-unul singur. „În acelaşi timp făcea aceeaşi facultate şi nevasta, şi fiica lui”, susţine profesorul”, dezvăluia Liviu Avram în urmă cu doi ani în Adevărul.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

25 comentarii

 1. Degeaba zice Nicolicea că le are pe toate, dacă îi lipsesc cei 18 ani de acasă!

 2. Ia uite la asta! A terminat facultatea la Spiru Haret, acolo unde termina toti prostii?
  Cred ca jignesc doar postacii PSD!
  Nipulicea…….!

  • Limbajul folosit te jigneste pe tine.
   Nu ești departe de Nicolicea.
   Odihneste-te in pace!

  • Cred ca esti unul din analfabetii taranii care sustine PSD-ul?
   Muie tie si alora ca tine!

  • Cacam asta au auzit si eu, fabrica de diplome SpiruHaret mergea ca pe roti …

   Multi da’ idioti aka populimea romana

  • @axinte Apropo de analfabeți…?????

 3. „fără a mai pune în discuţie lipsa de respect faţă de cea mai importantă instituţie a democraţiei”
  FMM de porc comunist infect si ticalos!
  DAR SA stai 27 de ani in cea mai importanta institutie a democratiei, doar o diploma luata la fara frecventa, la o facultate-shaormerie, ASTA NU E LIPSA DE RESPECT?

  jeg uman

 4. Va dati seama, animalu’ asta, gunoiul asta de nicolicea freaca menta de atatia ani prin parlament. 26 de ani de huzur, 26 de ani de ticalosii. Drespre pseudofacultatea aia de drept, raspunsul pt animal e „hai sictir” cu scoala ta comunala.

  • Asta cu 26 de ani in parlament m-a dat gata; du-te nene acasa! Destul!
   26 de ani ai contribuit la scaderea increderii cetatenilor in „cea mai importantă instituţie a democraţiei” – una dintre marile probleme, care vad ca nu te preocupa.

 5. Intr-o tara din vest asta lucra cel mult, intr-o fabrica, la o linie de asamblat biciclete.

 6. :)))) Nota 10 la licenta!
  Exista note mai mici de 10 la Spiru Haret?!

 7. Și-a cumpărat omul o plasă de diplome pentru familie că s-au dat la reducere.

 8. Acest „domn” nu are pregatirea necesara ptr. ocuparea functiei de ministru al justitiei. Trebuie verificat faptul daca Univ. Spiru Haret a fost acreditata.

 9. Copy- Paste. Că altceva nu il duce mintea. Cât despre 10 la taraba de diplome Sp Haret, a se scuti. E cât un 5 la o universitate cât de cât onestă.

 10. Sint absolvent de Spiru Haret dar imi este rusine cu faptul ca sint contemporan cu asta . Nu experienta lui de 27 de ani in parlamentul rusinii nationale ma impresioneaza ci faptul ca in folosul cetateanului nu a facut nimic . Eu care ii platesc salariul acestei secaturi nu simt ca a facut ceva pentru mine .

  http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=198&leg=2016&cam=2

  Citi dintre dumneavoastra ati scris secaturii pe adresa de posta electronica dedicata lui ca deputat si citi ati primit raspuns pertinent ?

 11. A scapat Timisoara de o jigodie .Nikolabea e expert in Drept Tiganesc, va instaura Staborul iar Draknea va fi uns Mare Bulibasa.O tara de saraci lasa sa apara monstri care de 26 ani traiesc ca parazitii.

 12. Nicolicea şi-a luat diploma la distanţă. Adică la imprimanta proprie.

 13. Altul care crede ca daca are vechime, are si experienta. Trist.

 14. Cred ca în cazul sau,este prost cu diploma!

 15. Insul nu ar fi rezistat nici 27 de zile in mediul privat, ar fi fost dat afara cu tot cu carnetul de note cumparate.

 16. Infractorii nu pot fi confundati.

 17. Pe acest mincinos nu il cred nici daca imi arata Diploma, as trimite-o pentru Analize la laboratoare neutre si competente!
  Rusine, escrocule!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.