G4Media.ro

Miron Mitrea a pierdut procesul cu Consiliul Judeţean Vrancea și trebuie să…

Miron Mitrea a pierdut procesul cu Consiliul Judeţean Vrancea și trebuie să achite administraţiei judeţene aproape 30.000 de lei

Fostul parlamentar PSD Miron Mitrea a pierdut procesul cu Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea şi va trebui să achite administraţiei judeţene aproape 30.000 de lei pentru servicii de pază a unui imobil unde acesta a avut cabinetul de parlamentar, potrivit unei decizii a Curţii de Apel Galaţi.

Instanţa de judecată a respins, miercuri, recursul declarat de Miron Mitrea faţă de decizia Tribunalului Vrancea nr. 413 din 24.09.2020, prin care acesta era obligat să plătească CJ Vrancea contravaloarea serviciilor de pază pentru un imobil pe care fostul parlamentar l-a închiriat în perioada ianuarie 2013 – ianuarie 2015.

Preşedintele CJ Vrancea a anunţat că instituţia pe care o conduce a câştigat definitiv procesul cu Miron Mitrea şi că fostul parlamentar datorează aproape 30.000 de euro administraţiei judeţene.

„CJ Vrancea a câştigat astăzi, definitiv, procesul cu fostul parlamentar PSD Miron Tudor Mitrea. Reuşim, astfel, să recuperăm o datorie de aproape 300 de milioane de lei vechi pe care acesta o avea către administraţia judeţeană. Curtea de Apel Galaţi a stabilit că Mitrea este bun de plată către CJ Vrancea, suma exactă de achitat fiind de 28.545 lei”, a anunţat Toma pe reţelele de socializare.

CJ Vrancea a dat în judecată, în 2017, în urma unui audit al Curţii de Conturi, mai mulţi parlamentari PSD de Vrancea, printre care Angel Tîlvăr, Victor Roman, Cristian Dumitrescu, Petru Filip sau Ciprian Nica, pentru a recupera un prejudiciu calculat la peste 250.000 de lei, pentru servicii de pază ale unui imobil unde aceştia au avut cabinetele parlamentare de-a lungul timpului şi care aparţine administraţiei judeţene. Miron Mitrea este primul parlamentar pentru care instanţa a dat o sentinţă definitivă, relatează Agerpres.

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. fostul puscarias FACE ACUM CONSULTANTA POLITICA ? PE O PARTE DIN CEI 100 MILIOANE DE EURO LUATI DE LA „populatia generala” SI DATI PARTIDULUI ?

 2. Împrumut de la maică-sa!

 3. In situatii de genul asta se vede dimensiunea furturilor si a jafului generalizat in aceasta tara.De unde are seful asta de autobaza atatia bani pentru ca toata viata a fost slujbas la stat si a avut functii politice sau sindicale ?

 4. Ceea ce se vede cel mai bine este meschinăria fără margini a acestor inși. Au primit bani pentru cabinetul din teritoriu, dar vor să bage banii în buzunar în loc să achite cheltuielile.
  Să luăm aminte cum fac alții:
  – parlamentul bulgar a vândut toate autoturismele de serviciu, păstrând doar 3, pentru președinte și vicepreședinți
  – într-o țară scandinavă parlamentarii nu primesc nici bani de cazare; unii dorm pe canapeaua din birou, alții își plătesc din banii proprii hotel sau gazdă
  Dată fiind orientarea declarată a PSD, aștept ca ei să propună măsuri similare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.