G4Media.ro

Mircea Geoană, după ce au fost găsite resturile unei a doua drone:…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Mircea Geoană, după ce au fost găsite resturile unei a doua drone: Nu sunt indicii ca Federația Rusă să aibă intenții să atace un stat aliat / Secretarul general adjunct NATO a participat la deschiderea a două unități de învățământ din Dâmbovița 

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat, luni, că nu există indicii ca Federația Rusă să aibă intenții să atace un stat aliat, după ce resturile unei a doua drone au fost identificate în zona Plauru. ”Acest lucru este dat de forța Alianței noastre”, a precizat Geoana.

”Vreau să reasigur publicul românesc și publicul din zonele limitrofe că nu sunt motive de îngrijorare”, a mai spus Geoană, care a mai tranmis un mesaj ”de calm și de încredere” locuitorilor din apropierea graniței cu Ucraina.

Mircea Geoană efectuează luni o vizită în județul Dâmbovița, unde a participat la ceremonia de deschidere a Anului școlar 2023-2024 în cadrul a două unități de învățământ din județ, la Școala gimnazială „Ion Ghica” din Ghergani  și la Liceul Teoretic „Ion Ghica” din Răcari.

Context

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se folosește de incidentul de securitate de la granița dintre România și Ucraina pentru a-și continua campania internă. Geoană s-a adresat, vineri, românilor într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook cerându-le să aibă încredere în NATO. El a reconfirmat ceea ce secretarul general NATO Jens Stoltenberg, a anuțat deja joi, și anume că eventuala prăbușire a unei drone rusești pe teritoriul românesc nu indică o intenție deliberată a Rusiei de a ataca teritoriul României.

G4Media.ro a arătat la începutul lunii iulie cum Mircea Geoană se folosește de deplasările și de ieșirile publice în calitate de secretar adjunct al NATO pentru a lansa mesaje de candidat la prezidențiale. Geoană a vizitat baza de la Cincu (județul Brașov), dar s-a folosit de prilej pentru a participa la ultimele zile ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Tot acolo a declarat pentru Turnul Sfatului, în legătură cu o eventuală candidatură la prezidențiale că ”nu spun că nu sunt interesat”, o primă recunoaștere că se pregătește de alegerile de anul viitor.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. Îmi place că ei ne explică nouă de ce Rusia de fapt nu vrea să ne atace. Ei scuză Rusia. Ce stiu eu este că Rusia a testat dacă România are vreo apărare cu acea dronă si noi am eșuat lamentabil!
  Un act ostil, un act ce prefigurează un atac asupra României.

  • Sincer, imi doresc sa aveti dreptate. In primul rand pentru ca avem un stat construit de votanti corupti si care nu mai poate fi indreptat pasnic in niciun fel. Cancerul trebuie extirpat

  • Tu crezi că rușii vor pune oameni drepți? Tot oamenii cinstiți, muncitori, corecți, intelectuali vor fi prigoniți și toate scursurile vor fi puse in fața, mai scursuri decat deja ne pune noi înșine!

 2. Autoritatile din Romania nu cunosc semnificatia cuvantului „preventiv”.
  Ele doar „isi asuma” si „asigura”…

  Dle Geoana … nu ne linistesc asigurarile tale sau a echipei vesele de la Bucuresti.
  Ideea este ca spatiul aerian al Romaniei nu ar trebuie sa fie traversat de nici o musca fara ca noi sa stim sau sa controlam.

  Din pacate am constatat ca Romania pana la urma este o tara fara garduri si totul tine de noroc …..

 3. Multumim d-le Vorbegoale pentru modul in care ne comunicați nimicul banal şi cunoscut de toți în speranța că veți pro0sti destui votanți ca sā vă aleagă în orice funcție.