G4Media.ro

Ministrul ucrainean de Externe, la București, despre nevoile de război: Rachete Patriot…

Foto: Rachete Patriot / Army Techonolgy

Ministrul ucrainean de Externe, la București, despre nevoile de război: Rachete Patriot și transformatoare / Mai repede, mai repede, mai repede

Ministrul ucrainean de Externe Dmitro Kuleba a declarat marți la București într-o scurtă conferință cu Jens Stoltenberg că ”Ucraina are nevoie de rachete Patriot și transformatoarele (de energie)”.

Kuleba a mai spus că îndemnul Ucrainei pentru aliații săi occidentali este să furnizeze armamentul necesar și generatoare/transformatoare ”mai repede, mai repede, mai repede”.

El a făcut referire la liniile de asamblare a acestor echipamente în statele occidentale, dar și la procesele logistice de furnizare.

”Ultima oară când am discutat cu colegii mei din NATO am cerut arme, arme, arme. De atunci s-a făcut un efort uriaș pentru a echipa Ucraina și am folosit armele pentru a ne elibera teritoriul. Vă mulțumesc mult pentru acest efort. Vă prezint azi trei cuvinte: mai repede, mai repede, mai repede. Am dovedit că putem învinge Rusia și putem câștiga în interesul întregii lumii. Deciziile privind lansarea unor linii de producție și livrările de arme trebuie să se facă mai repede. Vrem accelerarea acestui proces”, a spus Kuleba.

Ministrul ucrainean participă marți ca invitat la reuniunea miniștrilor de Externe din NATO, organizată la București.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Mult tupeu. Enorm de mult tupeu. Pana la urma racheta aia cazuta in Polonia era a lor sau a Rusiei? Ca Zelenski zicea ca nu stie ce s-a intamplat dar sigur era racheta ruseasca.

    Mai repede, mai repede, mai repede pisaniile lui Fane al Mare returnate. Hai mai repede

  2. 1° Nu este coleg cu cei din NATO-OTAN.
    2° Daca cere armament, o cere statelor, nu lui NATO-OTAN, deoarece Alianta nu furnizeaza echipamente letale.
    3° Statele care au furnizat si furnizeaza armament Ucrainei, au bugete de votat si aprobat de catre parlamente. In Vest este democratie, nu dictatura ca la Putin. Nimic nu se „ia si se da”, ci totul este cumparat din banii nostri publici.

    Nu i-ar strica putine ore de principii functionare democratice, acestui domn