G4Media.ro

Ministrul Transporturilor: Lucrările la magistrala de metrou Drumul Taberei rămân în grafic,…

Ministrul Transporturilor: Lucrările la magistrala de metrou Drumul Taberei rămân în grafic, iar termenul pentru finalizare rămâne luna iunie 2020

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că lucrările la magistrala de metrou Drumul Taberei rămân în grafic, iar termenul pentru finalizare rămâne luna iunie 2020. Bode a precizat că toți antreprenorii care au în derulare proiecte de infrastrutură rutieră și feroviară și-au asumat că termenele asumate prin contract rămân nemodificate.

Declarațiile ministrului Transporturilor:

Astăzi am avut o videoconferință cu antreprenorii din infrastructura rutieră și feroviară. Obiectivul principal a fost de a menține termenele asumate prin contracte, în ciuda contextului actual. Absolut toți constructorii prezenți au prezentat principalele măsuri pe care le-au luat pentru siguranța angajaților și aprovizionarea cu materiale.

Suntem conștienți că și-au dezvoltat afacerile în România și azi România are nevoie să continue lucrul pe șantiere, dar să asigure siguranța angajaților.

Le-am spus că avem bani alocați pentru aceste proiecte, nu avem nicio datorie către niciun antreprenor și le-am atras atenția să-și plătească antreprenorii, subcontractorii.

Absolut toți și-au asumat că termenele asumate prin contract rămân nemodificate.

Lucrările la magistrala de metrou Drumul Taberei rămân în grafic, iar termenul pentru finalizare rămâne luna iunie.

În ultimele 2 săptămâni am semnat ordinele de începere a lucrărilor pentru 3 obiective importante.

Sursa foto: G4Media.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Cine mai crede?

  2. Exact asta era nevoie acum, ne-am linistit :)). Ba baiatule trebuia sa mai amani stirea cateva zile pana pe 1 aprilie :))

  3. Măcar apucați-vă draq serios de santierul de la Moghioros, nici linia tramvaiului nu tre sa o mai mutati. Asta da pleasca…