G4Media.ro

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, susține că relațiile dintre Rusia și…

Sursa foto: Facebook / Минобороны России (@mod.mil.rus)

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, susține că relațiile dintre Rusia și Regatul Unit sunt „aproape de zero”

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a declarat vineri că legăturile Moscovei cu Londra sunt la un nivel extrem scăzut, după ce s-a întâlnit cu secretarul britanic al Apărării, Ben Wallace, pentru discuţii pe fondul tensiunilor crescânde din cauza crizei privind Ucraina, relatează AFP.

„Din păcate, nivelul cooperării noastre este aproape de zero și este pe cale să treacă de punctul zero și să intre în negativ, ceea ce este de nedorit”, a afirmat Șoigu, potrivit agențiilor de presă ruse.

La rândul său, ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, i-a spus omologului său rus că speră că vor putea folosi întâlnirea lor de la Moscova pentru a rezolva o serie de probleme prin diplomaţie, transmite Reuters.

„Sper că vorbind astăzi și pornind acea relație, care a fost la 0%, putem rezolva o serie de probleme pe care le-ați ridicat”, a spus Wallace la începutul întâlnirii celor doi oficiali.

„Putem aborda unele dintre problemele ridicate în proiectul de tratat al Rusiei… și putem încerca să trecem acolo unde ne putem rezolva problemele împreună prin diplomație, prin alte acțiuni și prin măsuri de consolidare a încrederii”, a mai declarat Ben Wallace.

Sursa foto: Facebook / Минобороны России (@mod.mil.rus)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

 1. Ce zici ca spune?

 2. Dupa ce au exportat noviciok in uk,era de asteptat!

 3. Crybabies moscoviti. UK are suficiente focoase nucleare pentru a nu le permite bețivilor sa-i prostească pe față.
  Iar tâlharii nu suporta ca cineva să aibă suficientă forță încât sa le ignore amenințările.

  NATO răspunde ferm la provocări, bețivii mai trag o dușcă.

 4. Orice act semnat de Rusia nu are nici valoarea hartiei pe care e scris. Ciorditorii de tezaure si pamant de la Est nu vor putea fi niciodata controlati decat prin fortza!

 5. Daca tot sunt aproape de zero de ce nu dau rusnacii cu nuclearele din dotare, ca la ce mofturi au in ultimul timp, e clar ca acolo o sa ajungem.
  Ni s-a luat cu viata pe Pamant, inchidem si lăsăm planeta in pace.

 6. Rusia sa ne returneze integral tezaurul depozitat la ei și ne mai gândim la poziția noastră!!!
  Pentru moment, nu avem încredere în Moscova!!!!!!

 7. Chiar și cu tezaurul înapoiat, viața românilor nu se va îmbunătăți, tara e deja vândută, valoare tezaurului este doar o mândrie națională, nicidecum,independenta și suveranitatea neamului nostru. Orbanl ia spus rusului: nu se pune problema tezaurului, atâta timp cât nu se rezolva problema Ardealului.

 8. De ce oare? Rușii s-au crezut smecheri dar sunt vai de mama lor. Anglia a fost și este mare tare ca ei. Câți englezi au fugit în Rusia și câți ruși au fugit în Anglia? Rușii se dau mari dar nu sunt în stare să-i modernizeze iahtul lui Putin. Au apus vremurile când țările socialiste le furnizau papa. Nu le ajunge gazul și petrolul să-și sature fomistii.

 9. Nu sunt Nostradamus dar am curaj să pariez că primii care le vor veni de hac rușilor, vor fi englezii.