G4Media.ro

Ministrul economiei, Virgil Popescu, despre programul Start Up Nation moștenit de la…

Ministrul economiei, Virgil Popescu, despre programul Start Up Nation moștenit de la PSD: Zero buget, zero credite de angajament, afaceri ce se vând pe OLX şi facturi neplătite

Programul Start Up Nation este secătuit, având ”zero buget, zero credite de angajament”, afaceri care se vînd pe platforma OLX şi facturi neplătite, a anunţat, joi, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Programul Start-Up Nation a fost lansat în 2017 şi a primit alocări consistente de la buget în fiecare an. El a avut scopul declarat de a stimula înfiinţarea de noi întreprinderi mici şi mijlocii şi a îmbunătăţi performanţele economice ale start-up-urilor, transmite News.ro

Popescu a anunţat că a găsit acest program fără buget.

”De fapt programul de ”succes” Start Up Nation – by Radu Ştefan Oprea – PSD l-am găsit, când am ajuns la minister, secătuit: zero buget, zero credite de angajament, afaceri ce se vând pe OLX şi facturi neplătite”, a scris Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Popescu consideră că fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a lăsat ”totul vraişte”.

”Şi mi se pare că fostul ministru Oprea îi sfidează pe românii care vor să reuşească în afaceri după ce a lăsat totul vraişte în urmă şi, totuşi, îmi spune mie să dau dovadă de respect faţă de antreprenori făcând plăţi complete la facturi! Şi deşi nu le-a plătit, pretinde că nu îi minte pe antreprenori, ci îi respectă şi îi înţelege! Uneori cred că unii din PSD au pierdut total contactul cu realitatea şi din turnurile lor de fildeş continuă să se creadă zei şi îşi bat joc de români! Dar, ca de obicei, adevărul învinge”, a scris Popescu.

Sursa: News.ro

Sursa Foto: Facebook / Virgil Popescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Pai este foarte bine ma animalule ca ai gasit bugetul pe zero, inseamna ca programul a avut un real succes si acele fonduri au fost accesate. Acum, daca planul de afaceri a fost intocmit de firma lui Dan Barna, normal ca afacerile le gasesti la vanzare pe olx. P.S. Ca fapt divers, ministrul pulii mananca cacat cu lopata, nu ai voie sa vinzi afacerea din Start Up Nation.

  • Da un search pe olx

  • Mai animal pe$edist, firmele din start up nation se pot vinde, instraina, ceda partial etc la orice ora! Nu mai intoxica spatiul cu minciunile tale ordinare!

  • Dupa vorba,dupa minte,adica putina,esti de fapt orlandovici,zis si Orlando Minte Putina! Nu ti-ai revenit inca din cosmarul ca nu mai dispui de banul public dupa cum vrea Banca lui Putin,nu-i asa,potaie comunista?

 2. Nu v-am zis ce ma bate gandul….analizand toata problematica asta bugetara, veniturile colectate la buget, cheltuielile cu sistemul de pensii publice, discutiile interminabile despre pensiile speciale si masurile cele mai rapide si eficace care se pot lua de liberali!
  Ideea e ca tare „mi-e teama” ca acest guvern liberal va decide reaplicarea unitara a taxei unice, adica revenirea la impozitul pe venit (salarii + pensii) de 16%. Cu aceasta masura s-ar cam scoate cu bugetul anului viitor.
  Comentarii?

 3. In afara de a invoca greaua „mostenire” , nu stiti nimic .
  De fapt , prin aceasta pregatiti marele jaf .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.