G4Media.ro

Afacerea BMW: Ministrul de Interne a cerut Corpului de Control să verifice…

Sursa foto: Pexels

Afacerea BMW: Ministrul de Interne a cerut Corpului de Control să verifice achiziția mașinilor BMW pentru Poliție. Licitația, câștigată de prietenul președintelui Iohannis

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunţat, joi, că ministrul de Interne, Lucian Bode, ar fi solicitat Corpului de control să verifice modul în care s-a efectuat achiziţia maşinilor BMW pentru Poliție.

„Dacă vă referiţi la interesul public manifestat faţă de achiziţia unor maşini de poliţie pentru Poliţia Naţională, pot să vă confirm că ministrul Afacerilor Interne a cerut Corpului de control să facă verificări privind procedurile derulate cu această ocazie, iar la finalul verificărilor, Ministerul Afacerilor Interne va prezenta public aceste concluzii”, a spus Cărbunaru, după şedinţa de Guvern.

Şeful Poliţiei Române, Benone Matei, a declarat luni că procedura de achiziţie a autospecialelor BMW pentru dotarea IGPR a fost supravegheată de Agenţia Naţională de Achiziţii Publice.

„Pe toată durata derulării procedurii de achiziţie, Poliţia Română a beneficiat de verificarea observatorilor Agenţiei Naţionale de Achiziţii Publice, care, la finalizarea evaluării, au emis ‘avizul conform necondiţionat final’ – fără de care nu era posibilă semnarea Acordului-Cadru”, a spus Benone Matei într-o declaraţie de presă, citat de Agerpres.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. PRECIS L-AU CULCAT PE BANGHETA DIN SPATE IN TIMPUL „licitatiei”. SI PLUTONUL DE SECRETARI DE STAT I-AU CANTAT DE LEAGAN. dormi, somn usor, doctoratui-i la secret…

  2. Hai cu DNA diicot orice ar fi. Iar trimite corpul de control ca la Tarom de 7 ori și nu îmi amintesc de un răspuns 😂

  3. Ce penibilitate….Un cuvant bine pus undeva si gata domle, a fost pe bune licitatia….. tara lui papura voda