G4Media.ro

Ministrul de Externe Dmitri Kuleba: Arme și sancțiuni financiare mai dure pentru…

Sursa Foto: Facebook/ Dmytro Kuleba

Ministrul de Externe Dmitri Kuleba: Arme și sancțiuni financiare mai dure pentru Rusia, de asta are nevoie Ucraina ca să reziste/ Partenerii noștri să colaboreze și cu țările care ar putea deveni paradisuri fiscale pentru banii rusești

Dmitri Kuleba, ministrul ucrainean de Externe, a declarat, într-o conferință de presă de luni că Ucraina are nevoie de la NATO de arme și de la comunitatea internațională de sancțiuni financiare și mai dure pentru Rusia.

Kuleba a răspuns astfel întrebării unui jurnalist care a vrut să afle ce consideră șeful diplomației ucrainene că este nevoie pentru ca Ucraina să reziste în continuare.

Kuleba a mai spus că Ucraina are nevoie de întărire aeriană, având în vedere că orașele sunt distruse în cea mai mare parte de bombele rușilor care ”cad din cer”:

  • ”Cei care au comis acest act barbar de a ucide jurnalistul american care purta haine distincte și a spus că este jurnalist, fiind omorât intenționat, trebuie să plătească. Arme și sancțiuni (ce poate face NATO pentru a ajuta Ucraina, n.red.). Suntem foarte plini de speranță, sperăm să ne întărim forțele aeriene și de aceea este cel mai bun lucru pe care NATO îl poate face, să asigure necesarul pentru a lupta contra rușilor, să întărim balanța pe cerul Ucrainei. Cele mai mare pagube le suferim din cauza bombelor, care cad din cer. Apoi, folosim arme din fosta Uniune Sovietică și e important ca țările care dețin arme din acea perioadă să le furnizeze pentru a ne întări, iar în privința sancțiunilor, deconectarea totală a Rusiei de la SWIFT, interzicerea exporturilor și importurilor totale din Rusia și restricții în tot sistemul financiar. Noi luptăm, dar ne așteptăm ca partenerii noștri să colaboreze și cu țările care pot deveni paradisuri fiscale pentru banii rusești”, a transmis șeful MAE ucrainean, Dmitri Kuleba, într-o conferință de presă susținută luni.

Sursa Foto: Facebook/ Dmytro Kuleba

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. incet, incet se construieste marea coalitie internationala .