G4Media.ro

Ministrul Culturii, omagiat de Opera București, aflată în subordinea sa. Șeful interimar…

Ministrul Culturii, omagiat de Opera București, aflată în subordinea sa. Șeful interimar al Operei, un dirijor care a colaborat cu Marcel Pavel și Fuego

Opera Națională București i-a adresat o urare de La mulți ani ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu, chiar pe pagina oficială de Facebook a instituției. Opera este în subordinea ministerului, iar postarea de pe Facebook e ilustrată cu o fotografie în care apar ministrul Gheorghiu și directorul interimar al operei, Daniel Jinga.

Daniel Jinga a fost numit interimar chiar de ministrul Bogdan Gheorghiu, în martie 2021, când a înlocuit un alt director interimar.

Daniel Jinga este Maestru de Cor și Director Artistic al Operei Naţionale Bucureşti, El a fost acuzat în 15 ianuarie că a dirijat un concert playback, la care muzicienii s-au prefăcut că interpretează, potrivit site-ului Culturaladuba.ro.

În calitate de dirijor, Daniel Jinga a avut concerte alături de Marcel Pavel și Smiley și avea în plan un concert cu Fuego în 2020, suspendat din cauza pandemiei, mai scrie publicația Culturaladuba.ro.

Postarea de pe Facebook a Operei Naționale:

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. articolul este scris de Silviu Brucan?