G4Media.ro

Ministrul britanic al Apărării pledează pentru o detensionare în criza ruso-ucraineană /…

Sursa foto: Twitter / Ministry of Defence

Ministrul britanic al Apărării pledează pentru o detensionare în criza ruso-ucraineană / Ben Wallace și-a exprimat sprijinul pentru vizita premierului ungar Viktor Orban la Moscova

Ministrul apărării al Regatului Unit, Ben Wallace, a declarat luni, de la Budapesta, că este importantă o detensionare în criza ruso-ucraineană şi a atenţionat că un război va duce la o şi mai mare instabilitate, la preţuri mai mari la combustibil şi la afluxuri de migranţi, informează Reuters, citată de Agerpres.

Ben Wallace a exprimat, de asemenea, sprijinul pentru deplasarea pe care premierul Ungariei, Viktor Orban, o va întreprinde marţi în Rusia, pentru discuţii cu preşedintele rus Vladimir Putin, adăugând că „trebuie să detensionăm situaţia şi să ne ridicăm în susţinerea suveranităţii Ucrainei”.

La rândul său, ministrul Apărării al Ungariei, Tibor Benko, a declarat în aceeaşi conferinţă de presă că pe moment nu este nevoie de desfăşurarea de forţe ale Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) în Ungaria.

Ungaria, ţară membră a NATO, are relaţii relativ bune cu Rusia, în pofida tensiunilor dintre alianţă şi Moscova cu privire la Ucraina.

Sursa foto: Twitter / Ministry of Defence

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...