G4Media.ro

Ministrul Bode: În ce priveşte aderarea la Schengen, prietenii noştri din familia…

sursa foto: Facebook

Ministrul Bode: În ce priveşte aderarea la Schengen, prietenii noştri din familia popularilor europeni m-au asigurat că ştiu foarte bine ce eforturi au fost depuse de România

Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirmă, în urma unei întâlniri cu preşedintele Partidului Popular din Spania, Alberto Núñez Feijóo, că PNL va continua să joace un rol foarte important în cadrul PPE. ”În ceea ce priveşte aderarea României la spaţiul Schengen, prietenii noştri din familia popularilor europeni m-au asigurat că ştiu foarte bine ce eforturi au fost depuse de România pentru securizarea frontierelor europene şi pentru îndeplinirea tuturor condiţiilor tehnice necesare aderării, sens în care mă bucur de susţinerea lor fermă pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, menţionează el, citat de news.ro.

Actualul context european este deosebit de complex, iar la nivel politic este foarte important să promovăm în continuare o abordare bazată pe unitate, solidaritate şi convergenţă, pentru a depăşi provocările actuale şi pentru a reuşi să consolidăm proiectul european în viitor. În acest sens, fără îndoială, un rol deosebit îl au Partidului Naţional Liberal, respectiv Partidului Popular European la nivel european. PNL este un partid puternic în cadrul PPE, iar România este cea mai mare ţară condusă de către lideri din familia politică a popularilor europeni”, a arătat Bode, într-o postare pe Facebook.

El a menţionat şi eforturile pe care România le-a făcut pentru a putea adera la Schengen.

”În ceea ce priveşte aderarea României la spaţiul Schengen, prietenii noştri din familia popularilor europeni m-au asigurat că ştiu foarte bine ce eforturi au fost depuse de România pentru securizarea frontierelor europene şi pentru îndeplinirea tuturor condiţiilor tehnice necesare aderării, sens în care mă bucur de susţinerea lor fermă pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Nu în ultimul rând, am discutat despre implicarea în viaţa politică a românilor din Spania, deoarece e firesc ca o comunitate aşa de mare să fie bine reprezentată la nivel politic şi administrativ. Românii din Spania au demonstrat că sunt harnici, muncitori şi aduc plus valoare oriunde se află, iar implicarea lor în viaţa politică va fi un câştig atât pentru comunităţi, cât şi pentru statul spaniol”, a conchis Bode, conform news.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. Ui spic inglş.

 2. De mai multi ani indeplinim criteriile tehnice de acces, dar nu si cele civilizationale. Impreuna cu bulgarii (nu si grecii), suntem ortodocsi de sorginte slavica, mai aproape ca mentalitate de spatiul rusesc. In plus, ca tara, avem cel mai mare numar de indivizi, de o anumita etnie, din UE cu care ne „mandrim”, etnie extrem de putin agreata de decidentii vestici.

  Aceste aspecte nu se afirma pe fata, fiind profund incorecte politic, dar cine cunoaste, intelege…

 3. Bode de Salaj,vb macar engleza? Astept raspuns de la G4.

 4. ..e adevarat, s-a mintit si furat dublu. 😊

 5. In glorioasele mandate ale marelui blond,
  în România „lucrurilor bine facute”,
  sa fim primiti acum in Spatiul Schengen,
  ar strica toate „maretili realizari” din ” iepoca României ieducate”…
  Cum nu a reusit sa struneasca treburile in asa fel incat o autostrada sa treaca muntii in zece ani, pt a-l duce acasa,
  tot asa o sa fim primiti in Schengen…
  P.s.: Bode : tot pe bancheta din spate?
  Dormi linistit !

 6. Eforturi depuse de România, ca România, dar ce eforturi depunem PNL = PSD la ciordit, mamă-mamă!

 7. Zero barat acest ministru, competența zero, profesionist zero. are el prieteni , unde ma?

  • In ce limba a vorbit el cu prieteni europeni? E BODE. Uitati-va la el! Credeti ca e in stare sa inteleaga ceva sau sa se exprime in engleza? El si cu romana are probleme. Bode chiar crede ca e ministru de-adevaratelea si ca lumea o de buna!

 8. corectie: lumea o ia de buna!

 9. „România educată” va fi în Schengen la calendele grecești.

 10. Dacă PSD acapara justiția cum spune un usristi pe aici, Dragnea nu ar fi intrat pe nedrept la pușcărie.