G4Media.ro

Ministrul Aurescu are consultări politice cu omologul său din Macedonia de Nord,…

sursa foto: Facebook / Ministerul Afacerilor Externe

Ministrul Aurescu are consultări politice cu omologul său din Macedonia de Nord, țară care se pregătește pentru deschiderea negocierilor cu UE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va avea consultări politice, miercuri, cu omologul său macedonean, Bujar Osmani, care efectuează o vizită oficială la Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al MAE transmis AGERPRES, convorbirile se vor axa asupra stadiului şi perspectivelor consolidării cooperării bilaterale în toate domeniile de interes comun, inclusiv asupra dimensiunii economice.

În cadrul consultărilor se vor aborda şi sprijinul României pentru agenda europeană a Republicii Macedonia de Nord şi pentru politica de extindere a UE, problematica de securitate şi relaţiile în cadrul NATO, cooperarea la nivel regional, precum şi în cadrul organizaţiilor internaţionale.

Ministrul Bogdan Aurescu va reitera disponibilitatea României de a oferi asistenţă Republicii Macedonia de Nord în contextul pregătirilor pentru deschiderea negocierilor de aderare la UE, a precizat MAE.

sursa foto: Facebook\ Ministerul Afacerilor Externe

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Va vorbi despre aromani, sau Aurescu nici nu a auzit de aromani?

  2. Felicitari leprei care ignora linsajul lui Coltescu. Ministrii romani nu apara limba romana, cand sunt pusi de Partidul „National” Liberal.