G4Media.ro

Ministrul Afacerilor Interne: Patriarhul Daniel vede lucrurile în realitatea lor, niciodată nu…

Ministrul Afacerilor Interne: Patriarhul Daniel vede lucrurile în realitatea lor, niciodată nu am simţit în solicitările Preafericitului părinte exagerări

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, afirmă că niciodată nu a simţit în solicitările Patriarhului Daniel exagerări şi a menţionat că Preafericitul părinte vede lucrurile în realitatea lor, relatează News.ro.

Lucian Bode a fost întrebat duminică, la emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, dacă a discutat cu Patriarhul Daniel despre vaccinare.

„Am discutat de foarte multe ori de când sunt ministru al Afacerilor Interne cu Preafericitul Părinte Daniel despre toate aspectele care ţin de buna colaborare a statului cu Biserica Ortodoxă Română şi mă bucur că în urma acestui dialog, iată, reuşim să ajungem împreună la un consens care să ducă la normalitate. Părintele Patriarh Daniel este omul care vede lucrurile în realitatea lor, niciodată nu am simţit în solicitările Preafericitului Părinte exagerări şi de fiecare dată când am avut ocazia să vorbesc telefonic sau când ne-am întâlnit am avut acest sentiment de apreciere şi de mulţumire pentru modul în care gestionează în acest moment dificil şi pentru Biserica Ortodoxă, tot ceea ce ţine de componeta Bisericii Ortodoxe şi nu numai”, a explicat Lucian Bode.

Ministrul a mai transmis că toate mesajele date de către Biserică pentru respectarea regulilor sanitare și pentru imunizare fac un serviciu statului.

„Toate mesajele pe care Biserica le dă pentru respectarea regulilor, pentru imunizare, prin exemplul personal, am văzut declaraţia purtătorului de cuvânt al Bisericii Ortodoxe şi nu numai, la fel au procedat şi reprezentanţii Bisericii Catolice, fac un mare serviciu statului şi pentru acest lucru le mulţumesc”, a mai declarat Lucian Bode.

Sursa foto: basilica.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. …Mai Bode, ai pus botul la savarina..Trebuia sa inchei cu un doamne ajuta…Asteptam pe Sica sa se spovedeasca si Alexe sa se caiasca…R-ati ai dreacu’ cu popii vostri !

 2. Vela/Bode si tragi apa

 3. Ce face frica de Iad din peneliști și cum speră ei să ajungă în Rai dacă pupă poala popii. Puteti sa pupati și în altă parte popii tot cu trandafirii rămân.

 4. Ce jeg este acest Bode. Si pt botez prin scufundarea bebelusilor in apa ati ajuns la „consens” cu Daniel.

 5. Nu ne surprinde nimic, daca si pt botezul bebelusilor prin scufundare in apa, ati ajuns la „consens” cu Daniel.

  • Da aaa…Danel propune și ei zic Amin!!!

 6. Niste milogi, astia ati fost si astia veti ramane, dragi politicieni. Daca insa credeti ca banii si slugarnicia față de un vremelnic mare dregator al bisericii vă asigură un loc in rai, eu zic sa va pregatiti de pe-acum pentru cazanele cu smoală.

 7. Care dintre ei are gradele mai mari? Eu mizez pe ăla îmbrăcat în mai mult aur.

 8. Ministrul de interne nu a simtit exagerari in soilicitarile patriarhului pentru ca nu administreaza finantele tarii .
  Intrebati pe cei carora le-a cerut bani pentru catedrala daca au simtit exagerari .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.