G4Media.ro

Ministerul Sănătății organizează concurs pentru funcția de manager al Spitalului Județean de…

Ministerul Sănătății organizează concurs pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca/ Demiterea fostului director ar fi fost motiv de polemică între Boc și Vlad Voiculescu

Ministerul Sănătații a anunțat, joi, că organizează concurs pentru funcția de manager pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, după ce, în luna ianuarie, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu l-a demis pe fostul director Petru Șușcă.

La acea vreme, deputatul USR Emanuel Ungureanu a susținut că Emil Boc ar fi fost deranjat de acest lucru, Petru Șușcă fiind susținut de primarul orașului și de majoritatea politicienilor din județ.

”E război! De ce este atât de supărat domnul Emil Boc pe ministrul Vlad Voiculescu? 4 zile consecutiv l-a atacat primarul Clujului pe domnul Voiculescu. Motivul real. După 7 ani de abuzuri groase, 3 rapoarte ale Corpului de Control al Ministerului Sănătății, Petrică Șușca a fost schimbat din fruntea Spitalului Județean Cluj. Șușca este protejat de Boc și de locotenenții lui: Stamatian, Buda, Rus și mai nou, deputatul Moisin”, a scris Ungureanu pe Facebook la mijlocul lunii ianuarie.

Conform Ministerului Sănătății, concursul pentru funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca se desfășoară în două etape:
1) Etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul concursului, etapa eliminatorie – în data de 05.05.2021, ora 10.00;
2) Etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management.
Susținerea publică a proiectului de management – în data de 13.05.2021, ora 10.00.

sursa foto: Facebook\ Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Ce se mai stie de (i)responsabilii incendiului de la spitalul Matei Balș?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.