G4Media.ro

Ministerul Sănătății, după decesul din cauza meningitei: Toate probele exudat luate de…

Ministerul Sănătății, după decesul din cauza meningitei: Toate probele exudat luate de la copiii din liceul Gheorghe Lazăr au ieșit negativ

„Toate probele exudat luate de la copiii din liceul Gheorghe Lazăr au ieșit negativ”, a anunțat astăzi Ministerul Sănătății, după ce pe 18 aprilie o elevă a murit la spital de meningită. Colegiul Național Gheorghe Lazăr a fost închis vineri, pentru dezinfecție, iar colegilor și profesorilor cu care fata a intrat în contact le-au fost prelevate probe.

Fata de 18 ani, ucisă de o meningită de tip bacterian cu o evoluție galopantă, a avut teză cu o zi înainte, iar colegii și profesorii susțin că se simțea bine, potrivit știrileprotv.ro.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Madam Pintea a spus cum a spus, dar de scris, se scrie EXSUDAT, nu exudat. Poate că nici ea nu scrie corect, dar măcar faceți-o voi. A bon entendeur salut!

  2. Hai flit. In min sunt doar CRIMINALI după cum arata sist de Sanatate azi. In frunte cu trompetista de serviciu a Ciumei Rosii, incompetenta carirista Sorina Pintea,