G4Media.ro

Ministerul rus al Apărării susține că forțele sale „au stabilit un control…

Sursa foto: Anatolii Stepanov / AFP

Ministerul rus al Apărării susține că forțele sale „au stabilit un control deplin” asupra orașului Lisiceansk / Șoigu i-a spus lui Putin că armata rusă a „eliberat” întreaga regiune Lugansk

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, i-a prezentat președintelui rus Vladimir Putin un raport în care susține că armată rusă a „eliberat” teritoriul autoproclamatei Republici separatiste Populare Luhansk (RPL), relatează TASS.

Anunțul a fost făcut duminică în fața jurnaliștilor acreditați la Ministerul rus al Apărării.

„Astăzi, 3 iulie 2022, ministrul Apărării al Federației Ruse, generalul de armată Serghei Șoigu, i-a raportat comandantului suprem al Forțelor Armate ale Federației Ruse, Vladimir Putin, despre eliberarea Republicii Populare Luhansk”, a susținut ministerul.

Ministerul Apărării susține că Forțele Armate ale Federației Ruse și Miliția Populară a RPL „au stabilit un control deplin” asupra Lisiceanskului și a mai multor localități din apropiere, dintre care cele mai mari sunt Belogorovka, Novodruzhesk, Maloryazantsevo și Belaya Gora. „Suprafața totală a teritoriilor eliberate în ultimele 24 de ore se ridică la 182 de kilometri pătrați”, a mai precizat Ministerul rus al Apărării.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ungurii ăștia sunt canal (la propriu) de transmitere a propagandei sovietice. Au uitat j.egurile despre tancurile sovietice din Budapesta in ’56,și despre genocidul sovietic asupra ungurilor,și au devenit mari fani putinisti. Până în februarie se ascundeau in spatele polonezilor care luau poziției in fata deciziilor greșite ale UE,acum că polonezii,care nu sunt amnezici,fac orice că sa opresca Federația Sovietelor Putiniste(FSB) deodată propagă fake newsurile Kremlinului cu nonșalanță. Mă bucură că Polonia e oarecum delimitată de UE și eforturile de susținere a Ucrainei se fac pe axa Washington-Londra-Varsovia,adică puterile militare antisovietice+ poporul care nu poate uita genocidul sovietic.

  2. Au ajuns un haos comentariile pe g4media…
    Chiar nu se sesizează nimeni?
    Sunt amestecate, comentarii de la articole trecute apar la articole noi etc.

  3. Au eliberat dar vor pleca la fel cum au plecat de pe insula serpilor, cu aparatele de aer conditionat.