G4Media.ro

Ministerul de Externe iranian a avertizat Israelul în privința oricărei acţiuni militare…

Ministerul de Externe iranian a avertizat Israelul în privința oricărei acţiuni militare îndreptate împotriva Republicii Islamice

Ministerul de Externe iranian a transmis, joi, un avertisment în privința oricărei acţiuni militare împotriva Republicii Islamice, în contextul în care statul evreu a ameninţat Teheranul, convins că e implicat în atacul mortal asupra petrolierului Mercer Street, din largul Omanului.

„Într-o nouă încălcare flagrantă a dreptului internaţional, regimul israelian ameninţă acum în mod deschis #Iranul cu o acţiune militară”, a scris pe Twitter purtătorul de cuvânt al diplomaţiei iraniene, Said Khatibzadeh, potrivit Agerpres.

„O spunem clar: ORICE acţiune impudentă împotriva Iranului va avea în schimb un răspuns DECISIV”, a avertizat Khabitzbadeh.

Statele Unite, Regatul Unit şi Israelul au acuzat Iranul de comiterea atacului din 29 iulie.

Teheranul a negat orice implicare în atacul asupra petrolierului Mercer Street, o navă aflată în proprietatea unei firme japoneze dar operată de armatorul israelian Zodiac Maritime. Doi membri ai echipajului, un britanic şi un român, au fost ucişi în atacul asupra petrolierului.

sursa foto: fleetmon.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. E amenințare de tipul: Ia-l de pe mine că îl omor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.