G4Media.ro

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că peste 40.000 de apeluri de la persoane…

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că peste 40.000 de apeluri de la persoane interesate de vaccinare au fost preluate în cele 44 de centre gestionate de militari, în ultimele 24 de ore

Ministerul Apărării Naţionale anunţă, marţi, că telefoanele sună întruna, fiind preluate, în doar 24 de ore, peste 40.000 de apeluri în cele 44 de centre care sunt gestionate de către militari.

”Telefoanele sună fără oprire. Cele 44 de call-center gestionate de noi, pentru programarea la vaccinare împotriva COVID-19, au preluat deja peste 40.000 de apeluri doar în ultimele 24 de ore. Peste 800 de militari lucrează pe două schimburi, pentru a fi cât mai eficienţi în programarea telefonică la vaccinare”, au transmis, marţi, reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale.

Aceştia apreciază că ”apariţia vaccinului este cea mai bună veste în contextul pandemiei”.

În România se derulează cea de-a doua etapă a Strategiei naţionale de vaccinare, persoanele având posibilitatea de a se programa la vaccinare şi telefonic.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ MApN

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. „apeluri de la persoane interesate” sau cei mai multi pensionari ai MApN care desi au tot ce le trebuie acasa la ei sunt frustrati ca nu stiu sa foloseasca un computer.
    Au gasit repede scuza ca „nu merge” ceva dar nici ei nu stiu ce. Nu „mergea” sa mai astepte un pic?

  2. Probabil ca are dreptate. Am tot incercat sa fac o programare, când platforma a funcționat nu am putut face acolo…sistemul nu ma recunoaste ca fiind bolnav cronic. Medicul de familie a refuzat sa se ocupe de programare…intr-un sfârșit am reusit sa prind azi linia libera la Call Center… răspunsul, la Prahova nu mai sunt locuri. Asta e situația deocamdata.

  3. Au preluat jdemiide apeluri ca sa le spuna ca nu mai sint locuri ! Iar au facut militarii din rahat, bici !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.