G4Media.ro

Mii de români stau la coadă la o secție de votare din…

Mii de români stau la coadă la o secție de votare din Neustadt, Germania. Crucea Roșie împarte apă, s-a deschis o cameră pentru mame și copii

Cozi și la Consulatul onorific din Neustadt, Germania, unde se îmaprte apă minerală de către Crucea Roșie și polițiști.

„Suntem de patru ore și jumătate la coadă și încă nu am reușit să votăm. Autoritățile locale ne-au spus că au fost informate că vor veni aproximativ 300 de persoane la această secție de votare (secția 126 de la Consulatul Onorific la Neustadt an der Weinstrabe), însă până la această oră au fost aproximativ 3500 de persoane. Se împarte apă minerală de către Crucea Roșie și polițiști, s-a deschis undeva o cameră pentru mame și copii și avem acces la o toaletă în clădirea unui muzeu. Rezistăm.” ne-a transmis Adrian Ceclan, roman stabilit în Germania.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. In Antwerpen se sta de la ora 11 la coada, inca nu s-a intrat. Lumea e nervoasa si nu mai poate. Se striga hotii si rusine!

 2. Sa se mai deschida o camera si pt mame care vor sa mai faca copii. Timp e suficient,viata e frumoasa, mooye peste tot…

 3. Presedintia Romaniei cunostea mafia si crima organizata romaneasca si n-a cerut asistenta ONU.

  • Ti-a ajuns deja bacilul de Ciuma Rosie la creier ! Astept cu nerabdare ziua in care ai sa-mi pici in labe, dupa ce bacilul o sa te doboare !
   Adica cum sa ceara astistanta ONU? Suntem deja in situatia Venezuelei si nu-mi dau eu inca seama sau cum vine asta ?

 4. Mă înclin în fața lor. RESPECT!!!!

 5. Vezi Dragneo câți români te iubesc și stau cu orele la rând pt. tine? Vezi ce efervescență ai creat în rândul diasporenilor?

 6. Respect Diaspora! Rusine autorităților romane!

 7. Localitatea se numeste Neustadt an der Winstrasse.
  Evitati caracterul „beta” din germana sa il ortografiati ca un „b” cand el este un „s” dur si este acceptat sa se scrie ca „ss”.

  Wikipedia:
  „Semnul ß, denumit în română s dur sau și s ascuțit, (în germană scharfes S, citit [ˈʃaɐ̯fəs ˈʔɛs] ori [ˈʃaːfəs ˈʔɛs]; sau și Eszett, citit în germană [ɛsˈtsɛt]), este o literă minusculă a alfabetului german, corespunzătoare consoanei fricative „s” din limba română (ca în cuvântul „folos”).
  În practică nu există un semn majuscul corespunzător; acolo unde acesta ar fi necesar (de ex. în titluri, reclame etc.) se scrie „SS”.
  Unul din efectele reformei ortografice a limbii germane din anul 2006 a fost faptul că acum semnul „ß” este folosit mai rar, fiind deseori înlocuit cu scrierea „ss”.”

 8. Romanii nu voteaza, dar si cand voteaza 🙂 Bravo tuturor romanilor !!! comunismul i-si trage ultimele suflari in Romania inca cativa ani si la ghena

 9. Respect maxim pentru diasporeni!