G4Media.ro

Miercuri are loc repartizarea computerizată la liceu a absolvenţilor clasei a Vlll-a…

Foto: John Schnobrich on Unsplash

Miercuri are loc repartizarea computerizată la liceu a absolvenţilor clasei a Vlll-a / În 10-11 august este programată a doua etapă de admitere în învăţământul liceal

Repartizarea computerizată la liceu a absolvenţilor clasei a Vlll-a are loc miercuri, din 20 iulie, elevii admişi la liceu putând să depună dosarele de înscriere, anunță News.ro.

Tot miercuri au loc comunicarea rezultatelor candidaţilor repartizaţi computerizat în învăţământul liceal, precum şi afişarea în unităţile de învăţământ gimnazial a listei cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal din judeţ/municipiul Bucureşti.

În intervalul 20 – 25 iulie elevii admişi depun dosarele de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

În 10-11 august este programată a doua etapă de admitere în învăţământul liceal

Ierarhia la nivel judeţean şi al Municipiului Bucureşti a absolvenţilor clasei a VIII-a care participă la admiterea în învăţământul liceal, etapă preliminară repartizării computerizate, a fost afişată, în 5 iulie, cu mai bine de o oră şi jumătate întârziere faţă de ora anunţată iniţial, iar Ministerul Educaţiei a explicat că au fost necesare verificări suplimentare ale aplicaţiei informatice. Cu o zi în urmă, când au fost făcute publice rezultatele finale ale Evaluării Naţionale – au fost identificate neconcordanţe în aplicaţia informatică în ceea ce priveşte ordinea de aplicare a criteriilor de departajare stabilită prin Metodologia de organizare şi desfăşurare a admiterii la liceu.

Anul trecut, 1.332 de elevi nu au fost repartizaţi în prima etapă, întrucât nu au completat suficiente opţiuni.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...