G4Media.ro

Miami Bici 2 raportează record de intrări în cinematografele din România: 63.920…

Sursa Foto: Miami Beach

Miami Bici 2 raportează record de intrări în cinematografele din România: 63.920 spectatori / Povestea visului american adaptat la cel românesc: „Dolari mulți pe muncă puțină”

Filmul Miami Bici 2 a înregistrat cifre record de intrări în cinema în România până la acest moment – 63.920 înaintea premierelor naționale și 36.007 spectatori înaintea avanpremierelor naționale, se arată într-un comunicat transmis G4Media.ro

Miami Bici 2 este o co-producție Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions, în regia lui Jesus del Cerro, distribuit de Vertical Entertainment.

Din 24 noiembrie, Miami Bici 2 este disponibil în toate cinematografele din țara și îi așteaptă pe toți românii să vină pentru a vedea acest nou capitol din viața lui Ilie Piciu și Ion Bilă.

În Miami Bici 2, Ilie Piciu (Codin Maticiuc) și Ion Bilă (Matei Dima), revin pe marile ecrane alături de actorul de la Hollywood, Danny Trejo, cu aventuri mai palpitante și amuzante. Noua peliculă românească, produsă în stil hollywoodian și cu un scenariu captivant realizat de Alex Coteț, îi urmărește pe Bilă și Piciu într-o călătorie de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul „dolari mulți pe muncă puțină”.

Ei ajung să comită diverse infracțiuni într-un anturaj de “băieți răi”, din care, apoi, încearcă să iasă, moment în care se dezlănțuie haosul. Comedia este cu atât mai interesantă cu cât celebrul actor de la Hollywood, Danny Trejo, s-a alăturat distribuției Miami Bici 2, într-un rol negativ, provocator, nebunesc și amuzant.

Codin Maticiuc: „Era cumva normal să vindem foarte multe bilete în PRESALE pentru ca Miami Bici are deja fan base-ul lui. Deci recordul ăsta nu e o mare surpriza pentru mine. De aici încolo să vedem cum merge!”

Matei Dima: „Am filmat o comedie in LA pentru noi mai intai si apoi pentru public. Mie imi place mult , acum ne bucura sa vedem ca si publicul e curios sa il vada.”

Jesus del Cerro: „Miami Bici 2 este un film făcut pentru public, pentru spectatori. Faptul că am doborât recordul absolut în vânzarea de bilete înseamnă pentru noi că și publicul așteaptă filmul și asta ne face foarte fericiți. Vom face ca spectatorii să se întâlnească cu filmul în speranța că va fi o dragoste la prima vedere.”

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Ne manaca zilele PR-ul asta facut pe genunchi…pai hotarati-va dl Dima si Dl. del Cerro, l-ati facut pentru voi sau l-ati facut pentru noi?
    P.S. Eu cred ca nici nici. L-ati facut pentru bani si cam atat.

  2. Nici nu conteaza daca e bun sau rau..importanta este intrarea si platirea biletului

  3. Smechereala, mangla si caterinca – valori nationale supreme in filme pentru bineuronali. Film pentru publicul format din hacademicieni si clanuri.

  4. Un film de categoria F. Lipsește sângele la împușcături. Scenele în care se trage cu arma nu este real pentru ca în realitatea, glonțul își poate schimba traiectoria daca bate vântul adică daca sunt curenți de aer. Are prea mult FX ieftin. beneficiază de un marketing agresiv si nerealist.

  5. Într-adevăr, ne așteptam la ceva mai wow ,mai ales ca vorbim deja de partea a 2-a!Efectele speciale chiar sunt de toată jena,iar sovinismul ieftin nu își avea locul în acest film !