G4Media.ro

Mexic: Zece bărbaţi împuşcaţi într-o sală de biliard / Guanajuato a devenit…

Sursa foto: Pixabay

Mexic: Zece bărbaţi împuşcaţi într-o sală de biliard / Guanajuato a devenit cel mai violent stat din Mexic din cauza conflictului dintre două carteluri care se ocupă cu traficul de droguri şi furtul de carburanţi

Un grup de indivizi înarmaţi a împuşcat zece persoane într-o sală de biliard din Guanajuato (centru), cel mai violent stat din Mexic, a indicat joi o sursă oficială, notează Agerpres, care citează AFP.

Atacul armat a avut loc miercuri seara în oraşul Tarimoro, potrivit parchetului regional.

La faţa locului au fost găsite cadavrele a nouă bărbaţi, iar alt bărbat a decedat la spital, potrivit aceleiaşi surse.

Guvernatorul statului Guanajuato, Diego Sinhue Rodriguez, a denunţat pe Twitter un „atac laş” şi a promis că va restabili ordinea.

Stat industrial înfloritor, Guanajuato a devenit cel mai violent stat din Mexic din cauza conflictului dintre cartelurile Santa Rosa de Lima şi Jalisco Nueva Generacion, care se ocupă, printre altele, cu traficul de droguri şi furtul de carburanţi.

Mexicul a înregistrat peste 340.000 de crime, cele mai multe atribuite organizaţiilor criminale, şi 100.000 dispăruţi de la lansarea unei ofensive militare controversate împotriva drogurilor în decembrie 2006.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Hoții lor mai au de învățat de la hoții noștri! Ar putea să se unească si să conducă țara in loc să se bată între ei! 😏