G4Media.ro

Meteo: În următoarele două săptămâni perioadele de caniculă vor alterna cu cele…

Meteo: În următoarele două săptămâni perioadele de caniculă vor alterna cu cele cu temperaturi mai scăzute. Nu va urma un nou val de căldură intensă

Luni a fost cea mai călduroasă zi a anului, cu temperaturi care au ajuns la 41 de grade în sudul Munteniei, însă în următoarele săptămâni nu se vor mai atinge astfel de temperaturi, a anunțat Meda Andrei, de la Administrația Națională de Meteorologie, citată de Rador.

Potrivit meteorologilor, în următoarele două săptămâni perioadele de caniculă vor alterna cu cele cu temperaturi mai scăzute, sudul ţării va rămâne, însă, cel mai afectat, susțin meteorologii. ”Temperaturi atât de ridicate, deocamdată, nu se întrevăd a fi, însă, în următoarele două săptămâni așteptăm intervale cu temperaturi ceva mai ridicate, cum, de pildă, săptămâna aceasta ar putea să fie, pe parcursul zilei de joi, când, în sudul extrem al ţării din nou se pot atinge 39 de grade, cu 36 -37 la București. Tot sudul ţării o să fie cel mai cald; în rest, temperaturi destul de în regulă, iar, după o scurtă perioadă de răcire, când vor scădea temperaturile sub 35 de grade, din nou, la sfârşitul săptămânii, duminică şi apoi la începutul săptămânii viitoare, să revină temperaturile de peste 35 de grade, adică canicula. Aşadar, vor fi şi-şi. Dar, deocamdată, după cum spuneam la început, nu se preconizează a avea un val de căldură atât de persistent, atât de intens, cu valori de temperatură care să treacă de 40 de grade”, a declarat meteorologul Meda Andrei.

sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Cea mai calduroasa zi a anului a fost duminica. La Calafat au fost 41.2 grade, maximul din 2021. Luni au fost 41 la Giurgiu, sub temperatura de duminica din Calafat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.