G4Media.ro

Mesajul unei învăţătoare pentru ministru: “După ani dedicați profesiei ne trezim că…

Mesajul unei învăţătoare pentru ministru: “După ani dedicați profesiei ne trezim că suntem puși la colț și altoiți de elevi și părinți nemulțumiți pentru note sau alte pretenții”

O învăţătoare îi adresează o scrisoare ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu. Este vorba despre Mara Luana Rauca, cadru didactic “cu 19 ani vechime în învăţământ”. Aceasta îi solicită oficialului să ia măsuri prin care profesorii şi învăţătorii să se simtă protejaţi în faţa părinţilor şi elevilor. O petiţie lansată pe internet pentru susţinerea unei legi de protejare a profesorilor în faţa abuzului emoţional a fost semnată de aproape 3.000 de persoane.

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Din pacate primul pas de facut e sustinerea unor oameni noi in politica. Astia de la PSD sunt terminati si nu cred ca mai poti astepta ceva de la ei…

  2. Aceasta îi solicită oficialului să ia măsuri prin care profesorii şi învăţătorii să se simtă protejaţi în faţa părinţilor şi elevilor. Really? Să pună statul la dispoziție și transport pentru flori și cadouri și șpagă?

  3. Incep cu profesorii, iar maine ii vor altoi pe parinti. Poimaine pe vecini s.a.m.d.
    Inceputul e greu…
    Ah, ce vocabular luxos au, mama-mama! Primesti tot pomelnicul cu toti sfintii…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.